icon

Školní taška pro prvňáčka - Herlitz. Máte zkušenost?

antarres
27. bře 2015

Zajímalo by mě, jakou máte zkušenost s tímto školním batohem pro prvňáčka. Máme od P+P Karton a už se nám rozpáral, vypadla nám jedna opěrná nožička na spodku, sice tam nandáme všechny desky atd., ale zdá se mi to dost neprostorná taška. Volné stěny batohu (až na tu zádovou část) taky nejsou ideální. Na další školní rok tedy budeme pořizovat novou tašku. Šla bych do této tašky Herlitz, je to osvědčená značka, ale nevím o nikom v našem okolí, kdo by ji měl.
Budu moc ráda za jakékoli reference. Moc děkuji. 🙂

Školní taška pro prvňáčka - Herlitz. Máte zkušenost?
Strana
z2
krystalka
19. srp 2015

@antarres - ty aktovky jsou Hama (ne Hamé 🙂 ) a jsou to fakt kvalitní propracované aktovky se spoustou vychytávek....ale jednak mi přišla šílená ta cena a potom na mém drobném prvňákovi vypadala obrovská a neforemná.....máme Emipo a po prvním roce jsme s ní maximálně spokojení, neměnila bych ani já ani syn, po tom roce vypadá jako nová a i po praktické stránce se osvědčila...nosí se mu dobře....

iluss
20. srp 2015

@tanuki Omlouvám se, že píšu až teď, byli jsme na dovče. Ty boční kapsy na pití jsou v pohodě, ty klopy na zapínání jsou hezky ohebné, tak se ohnou podle velikosti kapsy a jsou tam dostatečně velké suché zipy, tak se to hezky zapne a nic netrčí. Taky jsem se toho původně obávala.
Kdyby bylo potřeba, můžu nafotit a poslat foto s plnými bočními kapsami.

antarres
autor
22. srp 2015

@krystalka Ono šlo špatně přečíst ta značka, bylo to oskenované z D-testu. 🙂

sissinka81
2. zář 2015

@antarres zkušenosti s tím nemám, ale vzpomněla jsem si na článek, který jsem viděla, tak snad ti i teď pomůže 🙂 http://www.rodicum.cz/vyvoj-predskolaka/poridte...

alka2015
Odpověď byla odstraněná
zaji
3. lis 2016

@sisstin ráda bych se zeptala, jak jste spokojená s aktovkou teď. Vybírám teď k Vánocům synovi a Herlitz Midi je zatím favorit, jen si nejsem jistá, zda je v ní dostatek prostoru na učení, penál a svačinu, ta přední kapsička mi přijde malinká. Jinak lehkostí a vzhledově jsem z ní unešená.

sisstin
3. lis 2016

@zaji ma ji i ve druhe, uceni se vejde, ale je to na knop. V te predni nosi jen penezenku.

zzuzinda
3. lis 2016

@zaji Adam nosil Herlitz i ve druhé třídě, v přední kapse měl penál. Do třetí třídy dostal nový školní batoh.

veruska007
3. lis 2016

@zaji Syn ji má už druhý rok a plánuji, že ji bude mít i do třetí a potom už koupíme batoh. Učení tam vleze, a to v aktovce nosí i věci do kroužků, papuče, pití a hodně jídla 😉.
V přední kapsičce je peněženka, pravítko, čip na oběd, papírové kapesníky a ze dvě musli tyčinky 😉.

sisstin
3. lis 2016

Ono hodne zalezi i na skole, kolik toho s sebou tahaji...

veruska007
3. lis 2016

@sisstin Syn toho v první třídě nosil víc než ve druhé 😉. A mají asi 3 velké těžké učebnice, ale ty si nechávají ve třídě a domů je nenosí. Nebo je taky možnost u nás ve škole si asi za 70,- koupit starší učebnice a mít doma druhou sadu.

linda.r
4. lis 2016

Dcera s aktovkou v pohodě odchodila první i druhou třídu, ale teď do třetí už má novou, i když si myslím, že by se do staré ještě vešla, ale to už by bylo opravdu tip ťop. Moc si přála aktovku na kolečkách a já jsem jí to nejdřív rozmluvala, ale teď jsem ráda, že tu váhu nemusí tahat na zádech..

konidana
5. lis 2016

Dcerce stačila Herlitz smart (ta je ještě menší než Herlitz Midi)v pohodě i v druhé třídě. Kluk má také Herlitz smart, učení se mu vejde v pohodě, horší to je s oblečením a hlavně botama na sportovní kroužky. Narve tam vždycky všecko, ale jen tak-tak.

Strana
z2