Školní výlet. Má ředitel právo jej synovi zakázat?
Prosím o názor. Syn má jet v pondělí na školní výlet. Je mu 12 let a má Adhd. Přes týden údajně ve škole zlobil a dnes udělal nějakou klučičinu se dvěma spolužákama. Nic hrozného, prostě blbost. Má ředitel právo mu ten výlet zakázat? Syn to hodně prožívá, strašně moc se tam těšil, je z toho psychicky špatný. Navíc bude měnit školu takže to je poslední výlet s touto třídou. Moc mě to mrzí. Jak byste to řešili? Přijde mi i nespravedlivé, že ostatní děti mají nárok na bezplatný výlet a on ne. V pondělí by měl jít do školy a učit se zatímco ostatní si budou užívat. Pro mě je to diskriminace. Jen pro doplnění - syn je hyperaktivní, je živý, ale určitě ne takový zlobič, že by si tohle zasloužil. A myslím si, že by měl ředitel brát ohled i k jeho diagnóze. Ti dva spolužáci dostali taky zákaz, ale jim je to asi jedno.

@zdenda9 souhlasím s ředitelem,ono není legrace mít na zodpovědnost x děti a do toho chlapce,který neposlouchá.vis,pak se ,nedej bože něco stane a zodpovědnost ponesou učitelky.musis se na to dívat z pohledu i tě školy.