icon

Sladkosti do školy pro narozeninovou oslavu. Máte tip?

molu18
1. lis 2025

Ahojte, poraďte prosím, co se nosí do školy pro ostatní děti na narozeniny? A co pro paní učitelku?

ines76
1. lis 2025

Nosime minipytlicky gumovych medvidku (prodava se pytel plny malych pytlicku) nebo neco podobneho jednotlive baleneho, na svatek treba jen bonpari (nebo nic, ale syn je Martin, vetsinou ve skole resi neco ohledne sv.Martina...) pani ucitelka samozřejmě dostane taky 🙂

andelka
1. lis 2025

U nás ve třídě dostávají ti co oslavenci popřejí. Obvykle nosí ty pytlíčky, někdy balené bonbony, někdy lízátka. Já a učitelka taky dětem vždy popřejeme a když zbude, vezmeme si. Já na svůj svátek a narozeniny taky nosím. Koupím různé druhy bonbonů a dam do misky, co zbude dám do sborovny.

ines76
1. lis 2025
@andelka

U nás ve třídě dostávají ti co oslavenci popřejí. Obvykle nosí ty pytlíčky, někdy balené bonbony, někdy lízátka. Já a učitelka taky dětem vždy popřejeme a když zbude, vezmeme si. Já na svůj svátek a narozeniny taky nosím. Koupím různé druhy bonbonů a dam do misky, co zbude dám do sborovny.

@andelka aha, ja to brala za hotovou věc, ze se molu18 ptá, co rozdává oslavenec 🙂 dárky oslavenci do třídy nenosíme, to jedině pokud je syn pozvaný na oslavu.

miryp
1. lis 2025

Dárky oslavencům se nenosí, oslavenec obvykle nese nějaké mini čokolády či jednotlivě balené bonbony. Učitelkám my kupujeme k jmeninám (kdy mají narozeniny, zpravidla netušíme) nějakou čokoládu, čaje, něco z řemeslné pekárny, apod.

hana_mikes
1. lis 2025

Dcera nosila bombonky a potom doma dělané makronky ....
Syn nic nosit nechtěl 🫣

andelka
1. lis 2025
@ines76

@andelka aha, ja to brala za hotovou věc, ze se molu18 ptá, co rozdává oslavenec 🙂 dárky oslavenci do třídy nenosíme, to jedině pokud je syn pozvaný na oslavu.

@ines76 Popřejí, ne že mu taky dávají dárky. Prostě mu podají ruku, podívají se do očí a řeknou něco hezkého. Ne že se to rozdá automaticky všem.

petaov
1. lis 2025

Bonpari - nakoupím několik druhů, ať je na výběr.

heidi_z_hor
3. lis 2025

@molu18 my teď nsposledy dávali mini balení ovocných tic tác☺️

hanka_12345
3. lis 2025

Ja sem kpupila v actioni baleni mini kitkatu

denisoki
11. lis 2025

Já bych kopila bonbony 🙂 Pokud chcete něco zdravého, tak kupte velké balení jahod nebo nějakých malin/borůvek 🙂