Navštívil někdo výstavu Titanic v Bratislavě?
Byl někdo z vás na výstavě Titanicu v Bratislavě?
@klokanka31 Byla jsem v Brně a bylo to úžasné.
Byli jsme v Brně, líbilo se nám to.
Myslíte, že bude ještě i v Praze? Syn by chtěl moc na ní jít.
A nevíte co je na výstavě všechno za suvenýry? Abych věděla kolik si vzít peněz 😊
A nevíte co je na výstavě všechno za suvenýry? Abych věděla kolik si vzít peněz 😊
@klokanka31 Tak pokud máš kartu, tak hlavně mít peníze na účtě 😁 Byl tam třeba plecháček (ten mám já), ale spoustu dalších věcí. Jinak dostaneš palubní lístek se jménem člověka, co byl na lodi a na konci prohlídky je seznam, kdo přežil a kdo ne a dle toho si vyhledáš i své jméno... Byli jsme tam snad 3 hodiny a bylo by to na mnohem víc.
@klokanka31 Tak pokud máš kartu, tak hlavně mít peníze na účtě 😁 Byl tam třeba plecháček (ten mám já), ale spoustu dalších věcí. Jinak dostaneš palubní lístek se jménem člověka, co byl na lodi a na konci prohlídky je seznam, kdo přežil a kdo ne a dle toho si vyhledáš i své jméno... Byli jsme tam snad 3 hodiny a bylo by to na mnohem víc.
@martulka88 Jejda já myslela že je to tak na 2 hodiny 🤔
@martulka88 Jejda já myslela že je to tak na 2 hodiny 🤔
@klokanka31 Pokud to chceš prolítnout.... A to jsme nebyli na filmu, co tam promítali.... Je tam toho hodně a kdyby to bylo znovu v ČR a kluky bychom měli větší, neváhala bych zmovu jet.
@klokanka31 Pokud to chceš prolítnout.... A to jsme nebyli na filmu, co tam promítali.... Je tam toho hodně a kdyby to bylo znovu v ČR a kluky bychom měli větší, neváhala bych zmovu jet.
@martulka88 Tak my to zvládli za necelý 3 hodinky, bylo to tam fakt úžasný. Pokud to někdy bude u nás v Čechách, tak vezmeme i Elišku a pojedeme ještě jednou.

V Bratislavě jsem nebyla, ale byla jsem, když byla tenkrát v Praze. Myslím, že to bude asi stejný. 🤔 A určitě doporučuju, bylo to moc hezký a poučný.