Maminky z Malvazinek - jak se vám na tomto místě s dětmi bydlí?

snehur
4. lis 2018

Ahoj holky, vim, ze dotaz svou povahou mozna patri na jine stranky, ale vy tu jste vrelejsi, tak se obracim na vas 😌 ceka nas s manzelem a pulrocnim miminkem stehovani z Moravy do Prahy. Nase kriteria splnuje byt na Malvazinkach. A tak se ptam vas, maminek, jak se vam tu s detmi bydli? Mate si kam chodit hrat? Kde nakoupit? Lekar v dosahu? Predem vsem moc dekuji 😘

berenika39
4. lis 2018

Ahoj. Na MAlvazinkách jsem vyrostla a odchovala 🙂)) jsem tam svého prvního syna, t.č. 28, nyní tam mám byt. Nebydlím tam, ale jsem tam pečená vařená.
Jsou tam dvě hřiště, příjemná, udržovaná. Je tam obrovská možnost procházek v přírodě, bez lidí, v klidu. Je tam velký Albert, celkem ok zásobený. Líkaři jsou dole na Smíchově, dobře dostupné busem. Za měluxusní část Prahy k bydlení - klid, okraj, a přitom dobře dostupné dolů do centra.
A ted se tam buduje britská čtvrť v bývalém areálu Waltrovky (továrny na letecké motory), kde bude všechno přímo - momentálně je tam Billa, dostupná z MAlvazinek busem, plus lékárna, ale bude to přibývat.
A je tam úžasná hospoda - přímo u Alberta - venkovní zahrada, s dětským koutkem, grilováním celou sezonu, posezení fakt super, to jen tak na okraj. Ptej se, MAlvazinky jsou můj rajon🙂)))))))))))))))))))))))))))

snehur
autor
5. lis 2018

@berenika39 ahoj, moc dekuji za skvelou recenzi!! Jsem rada, ze se Ti tam libi! Na zaklade Tveho popisu jsem manzelovi dala souhlas k pronajmu vybraneho bytu 😌treba Te tam za nedlouho potkam 😌

berenika39
5. lis 2018

@snehur ups, taková velká zodpovědnost. A kde přesně? Klidně do sz🙂 Já tam nejsem, v bytě bydlí moje mamka, ale jezdíme za ní často.