Busy bag v Praze - 2,5 - 3,5 roku staré děti
rada bych se pripojila k nekomu nebo sestavila vlastni skupinu na busy bag pro maminky v Praze, pro deti stare 2,5 - 3,5 roku.
aktivity zamerene na barvy, velikosti, tvary, motoriku a fantasii. pridate se nekdo
@atirm
@silvie_z
@jjolly
http://www.mytoys.de/Haba-HABA-4938-Meine-erste...
ok zacnu se tedy pripravovat, mam doma kostky od detoy nebo mozna vezmu ty vetsi z lidlu, jsou mensi nez jine, ale mohu je obetovat.
nejak to vymyslim.
hra je sice docela slozita, tak doufam, ze si vyberete stejne slozite nebo neco jednoducheho navic
@zickemartina myslím si, že se může udělat jednoduší verze stavby, to je teda jen můj názor 😉 a do čeho se mám teda pustit já ? mám jít do těch kačenek , žetony by byly z překližky a kačenky překližka nebo samotvrdnoucí hmota, v plátěném pytlíčku, nebo jiný návrh, jsme teda tři ? a do kdy hotovo, přibližně ? mohla bych třeba přidat stínové přiřazování
holky, a jsme teda tři? tak ještě nabízím broučky http://peaceablekingdom.com/Products/Snug-as-a-... jen na ten spinner bych si netroufla, zkusila bych to nějak vymyslet a převést na kostky
@silvie_z je to hezke, spinner je tezkej ale na netu jsem vydela jednoduche verze z kancelarske spony. Syn ma radeji kostky nez spinner ale nevim jestli se ti to povede prevest, mozna za pomoci dvou ci tri kostek
@zickemartina určitě několik kostek, jen to musím nakombinovat, aby symboly byly 3, v originále jsou myslím 4
@zickemartina tady http://www.habausa.com/products/preschool-toys/... pokusila bych se sehnat nějaký kelímek nebo plechovku velkou pro dětské ruce tak, jak to mají v originále, i když zatím mi to pro tak malé děti připadá spíš nebezpečné
@silvie_z a z ceho udelas mysky, ty by meli byt opravdu drevene aby vydrzeli a kelimek do ktereho se chytaji taky. jinak to hned rupne.
mne se libi oboji tak asi spis vyber co se ti bude lepe delat
@silvie_z
@atirm
@jjolly
organizuji tuhle vymenu zamerenou na trizeni - temata jsou pekna, myslim ze aktivity budou moc pekne sice jen online ale zato v pripravene forme jednotneho formatu A4 k zalozeni do sanonu. jako trideni zvirata co skacou, plavou chodi a plazi se, trizeni odpadku, tvaru a barev, stromu na jehlicnany a listnate atd. tak kdyz by jste se chteli pridat jste vytane
@zickemartina to je ta výměna na FB ? do elektronický bych šla, už jsem zažádala o přijetí do skupink
@atirm @zickemartina myšky chci dělat z fima, ale klidně můžu pro výměnu udělat broučky, pustím se do toho. a do kdy dáme termín?
@atirm @zickemartina ok, tak broučky. co kdybychom se domluvily na půlce července? budu se snažit to udělat co nejdřív, ale jestli mi přijde nějaká pracovní zakázka, chtěla bych mít rezervu.
holky, a jak byste ty broučky viděly rozměrově, myslím ten hrací plán? zalaminovanou A3?
@zickemartina chci se zeptat do kdy má být hotovo, jedeme na týden pryč a ještě musím domalovat poslední sadu a nalakovat, tak jak musím rychle chvátat 🙂
@atirm @zickemartina holky, hlásím hotovo 🙂 Večer dodělám jedny kostky, nastříhám deku a zítra můžu poslat.
@zickemartina Můžu poprosit do zpráv adresu na zaslání?
@silvie_z malování žetonů mi zabralo více času než jsem počítala, můžu malovat jen když malej spí a on toho už moc přes den nenaspí ☹ jinak maluje taky a to pak zabere jednou tolik času, jak dávám pozor aby se nepustil do jiných žetonů než do těch které má vyhrazený 🙂 je možný, že budu moct příští týden odeslat,ale nerada bych to uspěchala
@silvie_z @zickemartina teď mě napadlo, jestli se budou odesílat jen dvě hry a svojí si necháme, tak bych mohla příští týden určitě odeslat
@atirm @zickemartina taky jsem o tom přemýšlela, že když je nás tak málo, stačilo by to poslat jen pro ty ostatní dvě - ale nechám to samozřejmě na organizátorce 🙂

@jjolly ano hry pro cca 2-3 roky