Fotka dítěte v cestovním pase

petra0401
3. srp 2014

Máte prosím zkušenost s fotkou dítěte v pase? Bohužel za 14 odlétáme do Řecka,málá má sice pas ,ale focena je v 8m,nyní má 2,5 roku samozřejmě podoba je trochu jiná dělaly jste pas nový?Dnes mě postrašila sousedka,že nemusíme taky odletět ☹

lolap
3. srp 2014

Starší dcera měla první pas v deseti měsících, teď jsme ji ve 2 letech a 9 měsících nechali dělat nový, je psáno, že pas platí pět let NEBO do změny podoby. A ona si teda rozhodně podobná není (teda na její pas by mohla letět mladší🙂). Takže bych radši nechala udělat expres nový pas nebo občanku.

leryl
3. srp 2014

No to má sousedka pravdu.Dcera si na fotce asi moc podobná nebude ne?

radunda
3. srp 2014

Oni ty pasy ale už moc nekontroluji, porad lepší nějaký pas než žádný.

pettule
3. srp 2014

Pas jsem nechala dělat malé, když jí bylo 8 měsíců. Letos jí budou skoro 3 roky a v červnu jsme na tento pas normálka jeli a nebyl žádný problém. Podoba je taky samo trochu jiná, ale problém vůbec žádný nebyl ani nikdo nic neřešil, takže já bych byla v pohodě.

barinkas
3. srp 2014

malá má pas, když ji bylo asi 10 měsíců, letos na něj jela ve 2 letech v pohodě. Pokud jedeš-letíš po Evropě, moc bych to neřešila, hlavně v rámci EU vůbec. Letět třeba do USA, udělám pas nový.. asi tak..
V Tvém případě bych nechala pas starý... Ale určitě to je Tobě 🙂

infokonik
4. srp 2014