icon

Jaké hrajete vzdělávací hry s předškolkovými dětmi?

lucie255
11. kvě 2015

Jaké hrajete vzdělávací hry s dětmi? Něco co rozvíjí. Nějak nemám nápady. Dekuji

lv
11. kvě 2015

Zpívání, rikanky, napodoba - u všeho, vaření, úklid, nakupování..lego, pexeso, puzzle, knížky..

ema_s
11. kvě 2015
Uživatel ema_s je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ema_s.

Kromě tupého zírání na televizi snad - aspoň trošku - rozvíjí všechno. Pexeso, člověče nezlob se, hravé úkoly, domino, černý petr, kvarteto, z pohádky do pohádky ... - v podstatě jakkoliv se s ním budeš hrát, bude to mít pro něho přínos 🙂

beveron
11. kvě 2015

ještě jsem před-školkové dítě co hraje domino, kvarteto nebo člobrdo neviděla.

ema_s
11. kvě 2015
Uživatel ema_s je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ema_s.

Jejda, to jsem špatně přečetla nadpis - samozřejmě to mělo být přeškolní 🙂 za to se omlouvám

beveron
11. kvě 2015

@ema_s no já si už říkala že mám doma asi malé nešiky 😀

kisa01
Odpověď byla odstraněná
madeila
24. kvě 2015

říkadla, zpívání, čtení pohádek..

tygrous
30. kvě 2015

Starší syn hrál pexeso, domino, černého petra už ve 2,5 letech. Od 3 let hrajeme různé hry s figurkama a kostkou, jako jsou v člověče, nezlob se. Krásně se u toho naučil počítat a poznávat počet teček na kostce. Mladšího (nyní 3 roky) pexeso a domino vůbec nezajímá, akorát toho černého Petra s náma hraje (taky nějak od těch 2,5 let...) a pak teda oba milují hru zoo, co se loni sbíraly v Albertu zvířátka... Nebo teda ale zatím jen s tím starším hrajeme hru - hádání např. zvířat - já si nějaké myslím, a on se různě ptá a já odpovídám ano-ne, dokud to neuhádne. A pak se prohodíme. Nebo si vybereme každý barvu auta a počítáme, kolik aut dané barvy kolem nás projede.