icon

Může jet na raftu 2,5leté dítě? Máte zkušenost?

alpakovo
13. únor 2016

Ahoj, otázky bude asi spíše pro sportovně založené maminky, ale třeba taky ne..... Na konci června mám možnost jet s dětmi na klidnou vodu na rafty, starší jede určitě, už byl vloni beze mne, ale mladší má v létě 2,5 roku a otec ho se mnou pustit nechce. Kdo má pravdu, že i takhle malé dítě může jet?? Helma i vesta pro něho sou, to není problém a že by mi z lodě vyskakoval taky nevěřím. Má někdo zkušenost nebo ví o někom kdo tak s malým dítkem jel?? Děkuju

Strana
z2
vafle
26. únor 2016

Jela jsem se snyem na raftu mel cca tri roky.....vzali jsme s sebou odsedavku s karabinama a mel ji cvaklou na veste a ja na sobe takze kdybychom se vyklopili mela bych ho u sebe.B yli jsme ale jen na dva dny. Nevidím v tom problém pokud se ty na to cítíš.

My byli loni na ohři, kamarádi mají 3 holky, tenkrát jim bylo - 6 let, 3 roky, a půl roku. jeli na raftu, vždycky + 2 kluci, a maminka spíš děti hlídala. A všichni, co jsme byli na kánoích jsme byli připravení, že kdyby něco, tak jim pomůžeme. A všechno bylo v pohodě, nikdo se nám neutopil🙂

audi1986
26. únor 2016

@vafle to je super nápad -)

brokovich
26. únor 2016

U nás platí pravidlo, že dokud neumí plavat, nema dite na lodi co dělat. Ale ať si každý dela, co chce. Je to jeho zodpovědnost. 😉

Strana
z2