Může jet na raftu 2,5leté dítě? Máte zkušenost?
Ahoj, otázky bude asi spíše pro sportovně založené maminky, ale třeba taky ne..... Na konci června mám možnost jet s dětmi na klidnou vodu na rafty, starší jede určitě, už byl vloni beze mne, ale mladší má v létě 2,5 roku a otec ho se mnou pustit nechce. Kdo má pravdu, že i takhle malé dítě může jet?? Helma i vesta pro něho sou, to není problém a že by mi z lodě vyskakoval taky nevěřím. Má někdo zkušenost nebo ví o někom kdo tak s malým dítkem jel?? Děkuju
My byli loni na ohři, kamarádi mají 3 holky, tenkrát jim bylo - 6 let, 3 roky, a půl roku. jeli na raftu, vždycky + 2 kluci, a maminka spíš děti hlídala. A všichni, co jsme byli na kánoích jsme byli připravení, že kdyby něco, tak jim pomůžeme. A všechno bylo v pohodě, nikdo se nám neutopil🙂
U nás platí pravidlo, že dokud neumí plavat, nema dite na lodi co dělat. Ale ať si každý dela, co chce. Je to jeho zodpovědnost. 😉

Jela jsem se snyem na raftu mel cca tri roky.....vzali jsme s sebou odsedavku s karabinama a mel ji cvaklou na veste a ja na sobe takze kdybychom se vyklopili mela bych ho u sebe.B yli jsme ale jen na dva dny. Nevidím v tom problém pokud se ty na to cítíš.