Prosím o nějaké tipy na maškarní karneval pro děti

petulka25
27. led 2014

Ahoj maminky chtěla bych zorganizovat u nás dětský karneval, bývá tu každý rok,ale děti prostě příjdou pustí se jim hudba a děti hrajte si!! Moc se mi to nelíbí a chtěla bych pro děti něco vymyslet-nějaký program! Prosím nějaké tipy, co se vám líbí, názory, zkušenosti....děkuji moc!

zzuzinda
27. led 2014

My kdysi organizovali karneval pro prcky, ještě na gymplu. Secvičili jsme pro ně divadýlko, malou tombolu (oběhávali jsme firmy jako sponzory a většina jich něco darovala - nějakou hloupůstku, ale radost byla ohromná), měli jsme pro ně hry - hit bylo skákání v pytli, nošení míčku na lžíci, co jsem různě byla s Adamem, tak je dobré lovení rybek, házení míčků do otvoru v kartonu nebo plachtěm shazování plechovek, skládání velkých puzzlů a pro větší třeba tanček s balonkem mezi hlavičkami, ochutnávání čehosi se zavázanýma očima..A na konci buĎ každé disciplíny malá odměna nebo vyfasovat na začátku kartičku, sbírat razítka a pak když je plná, tak odměna (omalovánky od sponzorů, pexesa od sponzorů, lízadlo.....)

talina
27. led 2014

nebo obíhání židliček na hudbu

silures
3. bře 2014

urcite super maskarni - at prijdou v kostymech a muze byt soutez o nejlepsi kostym, a ruzne hry - s nafukovacimi balonky, nejake tanceni + takovy ten retez, co se dela, urcite nejake predstaveni by bylo super... no ono zalezi, pro kolik deti by to melo byt, to by se asi vymyslelo lepe 🙂