icon

Vlastní fotografování dětí, úprava fotek, atd. Rady?

nebe
23. dub 2010

Už mě omrzelo focení dětí obyč digitálem, ale zaujalo mě focení zrcadlovkou. Jen nevím jakou si pořídit. Prosím o radu zkušnějších maminek,které už taky omrzely obyčejně napraskané fotky ale žádná ta nej.....🙂

wwercaa
17. črc 2010

@marhulinka objekt teda krásný mám ale myslím, že všechny děti se fotí supeeeer 🙂

@pehaka jo určite at to skusí najít🙂 upravuji tam kontrast, jas, svetelnost, takové zádkladní úpravy, nic složitýho 😉

pehaka
17. črc 2010

@wwercaa to přesně potřebuju občas se mi zdají fotky tmavé - nevím proč tak bych je potřebovala vylepšit 😀 a jdou tam dělat koláže? stačilo by mi 2 fotky vedle sebe 🙂 to totiž taky neumím 😝

wwercaa
17. črc 2010

@pehaka no práve že ten jas a ta svetlost, co tam přidávám, podle me tomu dává ten správný šmrnc 🙂 to nevím jestli tam jsou delat koláže, myslím, že ne, na to mám Picasa3 😉

marhulinka
17. črc 2010

@wwercaa taky moooc děkuji za tip...už mám staženo 😉

@pehaka prográmek jsem stáhla na slunečnici: http://www.slunecnice.cz/sw/photoscape/stahnout/

nikulka83
17. črc 2010

@wwercaa : No nádhera! Davídek má úžasnej čumáček... A až začne vyplazovat jazyk, bude sranda.. Fífa to pak dělal i na lidi ve městě 🙂
@pehaka @marhulinka , používam Corel Paint shop pro, Photoscape a Picasa 3.. Na slunečnici je to krom Corelu ke stáhnutí 🙂

A vypadá to, že se bude objednávat novej objektiv a rovnou i externí blesk.. Ať ot máme z jedný vody na čisto.. Pak budeme jíst tvrdej chleba, ale což 😎 🙂

Ještě dam fotky z houpaček 🙂

pehaka
17. črc 2010

hm tak ještě Picasa3 🙂 přijdu si pak zase pro radu jak to udělat pokud na to nepřijdu jako že určitě nepřijdu 😀

marhulinka
17. črc 2010

@wwercaa přesně taaaak,všechny objekty jsou krásný 😵

pehaka
17. črc 2010

@nikulka83 Filípek je bourák 🙂 super fotečky 🙂 jsi moc šikovná

marhulinka
17. črc 2010

@nikulka83 jéé taky děkuji moc za tipy 😉
No já se chystám na Vánoce na nový foťáček,tak taky budu chrupkat tvrdej chleba,ale ono to za to stojí 😵
Fotečky krásný-hlavně ten řidič 😵

wwercaa
17. črc 2010

@nikulka83 děkuju moc 🙂 me práve ted Davča koupil taky foták s dvema objektivama a externím bleskem za 16 tisíc celá sada, což je super cena 🙂 ale ten potrétní bych si přála, ale nevím neví, asi ho tak brzy mít nebudu 😒 ...a těším se až budeš ty fotit taky externím to bude teprve podívaná 😵 ....ten Corel jsi koupila nebo je nekde ke stažení zdarma 😕 .............krásný fotky, já se na tvé fotky taaak hrozne rada dívám, to je zase o nečem jinem 🙂

ferinka
17. črc 2010

Tak mám konečně to aktuál album od 1 roka Máti 😀 Gratulujte mi 😀 😀 😀
Jen ty staré musím ještě nějak promazat a sjednotit 😅

k.ate
17. črc 2010

tak zas po dlouhé době aspoň něco.... Západ sluníčka, zajímavá "notová osnova" a nějaký kytičky 🙂

ferinka
18. črc 2010

@k.ate ti ptáci jsou super 😀

nikulka83
18. črc 2010
wwercaa
18. črc 2010

@ferinka gratuluju 😀 nakouknu 😉

@k.ate krásný fotečky, povedly se, západ je hezkej 🙂 😵

@nikulka83 jééé, tak to se těším s tebou, já už prý svýho Ježíška dostala 🙂 takže se hrneš na makro jo, budu se tešit 😵

molicova
18. črc 2010

@nikulka83 překrásné fotečky, fakt úžasné 🙂 ta vinětace udělá strašně hodně 🙂

nikulka83
18. črc 2010

@wwercaa : makro zkusím, ale spíš mě baví fotit lidi... 🙂 Už se těšim 🙂 Hlavně se to musim naučit ovládat do tý svatby...

@molicova : díky 🙂 Vinětace dělá fakt strašně moc...

wwercaa
18. črc 2010

@nikulka83 neboj, to se naučíš, s bleskem ti to určite půjde 😉 🙂

ferinka
18. črc 2010

@nikulka83 Heeeeeeej Ježíšek všechny prachy nacpe do vaší rodiny a zbyde pak na nás... 😠 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Které všechny programy v češtině dělají tu vinětaci a dají se stáhnot???

nikulka83
18. črc 2010

@ferinka 😉 Feri, Photoscape - na slunečnici je zadarmo

ferinka
18. črc 2010

@nikulka83 Dík za radu,ale tím se stejně nezachráníš,že jsi nám předem zruinovala Ježuru 😀 😀 😀

murynka
18. črc 2010

ahojky jsme zpátky ze špidlu 🙂 co vám budu povídat nádhera 😵 😵 a ráj na focení 😀 😀
jo a uvažuju o Nikonu 5000d 🙂 😉
pošlu nějaké fotečky ale více budou na rajčeti 🙂
http://murynka.rajce.idnes.cz/Spindleruv_Mlyn_h...

murynka
18. črc 2010

se mi to seklo 😠 pokračuju 😀 😀 holky seká se to jukněte na rajče 😉

ferinka
18. črc 2010

@murynka super fotečky a jak jsou tam veteráni,tak to je moje 😵 😀 😀

zuzankast.
18. črc 2010

ahoj, krásný fotečky
prosím poradíte mi, kde stahnu češtinu pro Photoscape? Já si ji asi před týdnem stahla a ted když sem ho doporučila kamarádce, nemůžem ji najít.

murynka
18. črc 2010

@zuzankast. já ted stáhla photoscape rovnou v češtině zde:

http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/t...[hledano]=photoscape%20%E8esky&g[oz]=3.

a nebo čeština tady:http://photoscape.cz/cestina-do-programu/¨

snad jsme pomohla 🙂

ferinka
18. črc 2010

Jo holky a umí taky ty dvoubarevné fota,to co mám doma,jo,ale šíleně složitě a jedna fotka je min na 20 min 😠

murynka
18. črc 2010

@ferinka já to dělám v picase sice to není přesné 😀 😀 ale trvá to vteřinu 😀 😀 😀

pehaka
18. črc 2010

ahojky.. 🙂 tak programky jsem už sáhla teda manža, ale potřebovala bych pomocníčka co mi dá nějaký popis jak udělat tu koláž 🙂 stačí mi 2 až 3 fota vedle sebe 😀

murynka
18. črc 2010

@pehaka pošlu ti ip 😉

Strana