icon

Výměna pytlíkových aktivit, půjdete do toho?

sova33
11. led 2013

Milé maminky, na několika stránkách jsem narazila na výměny tzv. pytlíkových aktivit pro děti různého věku a ráda bych se něčeho takového zúčastnila také. Jedná se o jednoduché "hračky" nebo "aktivity", které se dají brát s sebou na cesty nebo k lékaři nebo všude tam, kde potřebujeme dítku ukrátit dlouhou chvíli (samozřejmě mají své využití i doma). Byla bych ráda, kdyby se nás tu pár našlo a mohly bychom se navzájem obohatit. Každá z nás by si vybrala jednu aktivitu,, kterou by vyrobila pro všechny ostatní. Pro přesnou představu se můžete podívat např. sem http://rustspolecne.cz/2012/02/vymena-pytlikovy... nebo https://www.modrykonik.sk/forum/na-hranie-a-spo... , najdete zde i nápad yna možné aktivity (vzhledem k věku mého dítka, bych volila aktivity pro děti 2 - 3,5 roku, ale všechno je věc domluvy). Myslím, že by mohlo být dobré, něco takového tu zkusit. Tak co? Půjdete do toho některá?

majatob
16. led 2013

nebo neco na slunecni soustavu? 😀

rozarka65
16. led 2013

@majatob já jsem pro lidské tělo...to je další téma,které teď A. zajímá... 🙂 A nedoporučila bys mi nějakou knížku,jsem nevěděla,kterou v knihovně vybrat...

rozarka65
16. led 2013

@majatob díky..🙂

majatob
16. led 2013

kolik toho je u 1. kola z filcu? 😀

wiwiane
16. led 2013

@jagado ahojky vítám tě přidám strom do alba a pošlu ti obecné info

@petapete @veverusa @wiwiane @sova33 @dagmarkaaa @rozarka65 @xmarg04 @danw7 @pebecka @denisa_svatba @janakkk @jagado

a tím to je nás 12 kousků a už bych teda další nepřibírala?

majatob
16. led 2013
petapete
16. led 2013

@dagmarkaaa tady obr.pro představu na ty zlomky, co chci dělat, inspirace tady na koníkovi od @garzonka 🙂

petapete
16. led 2013

@majatob to tělo z filcu a pak to z 2. příspěvku vypadají parádně 😵

wiwiane
16. led 2013

@jper ted jsme ho uzavřely 😒 ale nějak se nezaojuje @danw7 tak nevím jestli její účast ještě platí

jper
16. led 2013

@wiwiane ne - už posledně jsem to prošvihla ☹

janakkk
16. led 2013

@petapete když já nejsem šící, max něco přišít v ruce, nemám totiž stroj......ale až ho pořídím, což je v plánu, tak klidně 🙂

jagado
16. led 2013

ok,tak já už začnu vyrábět stromy🙂

rozarka65
16. led 2013

@jper zeptej se @dagmarkaaa,jestli ještě není místo ve sk. 3-6

wiwiane
16. led 2013

@jper
@petapete @veverusa @wiwiane @sova33 @dagmarkaaa @rozarka65 @xmarg04 @danw7 @pebecka @denisa_svatba @janakkk @jagado

kočky zahlasujte klido do IP ja jdu na to žehlici prkno 😒 teřba se sem ještě v noci dostanu, jinak nakouknu zitra rano

snad to do konce týdne doladíme kdo co 😉

petapete
16. led 2013

@wiwiane
@jper ale kategorie 3-6 ještě není naplněná ne?

dagmarkaaa
16. led 2013

@jper jasne pojd mezi nas, pridam te do alba

petapete
16. led 2013

@wiwiane teď jsem krapet ztracená... Co hlasujeme? 🙂

jper
16. led 2013

@dagmarkaaa @petapete jo - děkuju určiě se přidám, chtěla jsem ale i pro prďocha něco. Tak jen vymyslet co mám tvořit. Jsem bez nápadů -nebo jestli poradíte kde se mám inspirovat a jaké matroše si vybrat. Není problém i ušít - šila jsem patchwork, stroj mám.

jagado
16. led 2013

tak mám ten strom udělat pro obě kategorie?pro mě není problém🙂zimní večery jsou dlouhéééé🙂))))))))

rozarka65
16. led 2013

@jper tady je to samý dobrý nápad...🙂

petapete
16. led 2013

@jper pokud by to ostatním z "malé" kategorie nevadilo, já s 13 účastníky problém nemám 🙂 . Ale musí se vyjádřit i zbytek...

petapete
16. led 2013

@jagado strom pro obě kategorie-není to spíš zbytečný? Já jen, že většina z nás je v obou kategoriích, tak by se dost dablovalo?

petapete
16. led 2013

@jper jinak nápady se to tu jen hemží 😉 , příp. Zagooglit, kouknout na pinterest...

rozarka65
16. led 2013

@petapete no v první vlně je nás taky 13 myslím...😀 🙂

dagmarkaaa
16. led 2013

@petapete hele a není to pro 3-6 let moc jednoduché? složí to jako jednoduché puzzle a nevím jestli v tom budou hledat zlomky jako matematiku... 😕

jagado
16. led 2013

a 13je dobré číslo🙂

jagado
16. led 2013

aha,tak jo,strom jen pro jednu kategorii🙂já se v těch skupinách trochu ztrácím

dagmarkaaa
16. led 2013

@jagado myslím že tak složitý strom pro obě kategorie je zbytečné navíc většina nás má děti v obou kategoriích tak by bylo zbytečně dvakrát.... být tebou vymyslím něco jednoduššího mladším a strom nechat u starších.

janakkk
16. led 2013

@majatob tak sluneční soustava je nádherná tady..... http://www.imagineourlife.com/2012/11/24/solar-... ale to nevím, jestli bych zvládla

Strana