Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@papuellka uz jen do 11.10.
@viktorkaja Jéé, děkuji, tak to už asi ani nemá cenu sbírat...🙂
Dobrý den,
vyměním postavičky z LIDLU máme jich spousty navíc: SWEETY,LOBBY,GOUPY,TUFFY,BILLY,TURBO,ROXX,OLLIE,BALLON,WINKER a sháníme:
BOO,CLAM,RUSS,KHA
Děkuji za nabídnutí
Monika
aho, sháním Goupy, Cragy a Ollie. Vyměním, máme jich spoustu navíc nebo si zaplatím poštovné.
díky
Schází nám OSKAR A BILLY prosím nemáte někdo na výměnu?
@sarkaduskova měla bych zájem o oranžovou rybičku (GOUPY) a fialového (OLLIE). Nabízím TURBO a DRUP
@sarkaduskova ještě mohu nabídnut žlutého FUZZLEho
@charlie2008 uz mam pouze z tech co shanite ollie , vymenime tedy? Vzala bych si drupa 🙂
@charlie2008 psala sem ip 🙂
Sháním pouze figurku GOUPY.
Nabízím na výměnu figurky: PANSQUID (2x), ROXX (2x), HI (2x), DRUP (2x), FUZZLE, RUSSL, BEANY.
Vymění i za více figurek.
@charlie2008 to jsem zase ja 😀 shanim zase jen drup ☹ goupy nemam, ale nevymenite za znamku?
A které chcete?
Sháním poslední figurku GOUPY.
Nabízím na výměnu figurky: PANSQUID (2x), ROXX (2x), HI (2x), DRUP, FUZZLE, RUSSL, BEANY.
Vyměním i za více figurek.
ahojte, mám na výměnu DRUPa. Sháním : OSCAR, GOUPY, TUFFY, BILLY, TURBO, FUZZLE, WINKER, ROXX, OLLIE, KHA. Pokud někdo máte figurky navíc z těch co mi chybí a už máte všechny, jsem ochotná se domluvit na odkoupení 🙂
Dobrý den!
Nám chybí jen:
Billy
Balloonn
Nohorse
A navíc máme:
Oscar
Boo
Goupy
Drup
Roxx
Cragy 2x
Fuzzle
Russl
🙂🙂🙂
A ještě jeden volný:Mr. Squid
Máme na výměnu Goupy, Tuffy, Billy, Winker, Ollie, Clam a Rusl. 😎
Sháníme Sweety a Lobby.
Měníme v Brně nebo Rosicích.
Díky!

Holky, vyměním, mám 2x Nohorse a 1x Mr. Squid. Za cokoliv, máme jen, krom dvou výše uvedených, Billy, Russl, Roxx. Teprve jsme začali, do kdy to prosím, trvá?