Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Dobrý den. Nemáte prosím někdo na prodej samotnou PONORKU stikeez? Měli jsme kompletní edici, ale ráno nám pes ponorku rozkousal ☹ Děkuji.
Taky bych brala ponorku....
Dobrý večer, nemá prosím ještě někdo postavičky Boo, Fuzzle,Winker,Roxx,Cragy a Balloon? Za poštovné nebo případně výměnou, mám navíc Nohorse, 2x Kha a 2x Sweety. Děkuji moc 🙂
Dobrý den, kdyby byl nekdo tak hodny a nejake daroval - je jedno jake, tak syn bude mit velkou radost, ma je na hrani a mohou byt i stejne....
Sháníme stikeez z loňské kolekce, nenašel by se tu někdo, kdo pošle nebo vymění za letošní?
@naturela88 Můžu darovat Fuzzleho, nebo dva.
@aquaris Jé za Fuzzle bych byla ráda. Máte ještě nějaké z těch, co mi chybí? Klidně za pár korun odkoupím a pošlu na účet poštovné. Napište mi kdyžtak IP prosím.
@naturela88 Fuzzle, Ballon a Cragy asi ano, ale teď je tu před sebou nemám, tak to není úplně na 100%. Ale spíš jo. 🙂
@aquaris Kdybyste měla všechny tři, tak to by bylo super. Napište mi zprávu a číslo účtu a zašlu vám poštovné. Děkuji a hezký víkend
@naturela88 ano, mám. Další info v IP 🙂
Nabízím: Fuzzle, Cragy, Toodalou, Sweety, Tuffy, Ollie, Billy
Sháním: hlavně starou kolekci, nebo se nějak domluvíme 😉
Nemá ještě někdo Boo,Winker,Roxx prosím. Děkuji. Na výměnu mám kdyžtak 2x Sweety, Kha, Nohorse.
Máme navíc:
3*BOO
TOODALOU
2*CHUKAPI
TUFFY
ROXX
2*TURBO
Sháníme-kvůli poštovnému jen více kusů najednou! ideálně všechny🙂:
OSCAR
LOBBY
DRUP
GOUPY
KHA
CRAGY
Máte někdo?😉
Ještě sháním tyto: Boo,Winker,Roxx prosím. Nemáte někdo? Za poštu nebo na výměnu? Mám 2x Sweety, Kha, Nohorse.Děkuju
Ahoj, sháním figurky Oscar a Billy. Nemáte? Mám i něco na výměnu. Díky
Ještě nám chybí: Roxx, Nohorse, Balloon, Clam,Hi - nemá někdo navíc? Nabídnout případně můžu: Toodalou, Drup, Lobby
Ahoj shanime poslední figurku HI pejsek nam ji rozkousal. Můžeme nabidnout jine Stikeez z 1. a 2. série. Albertova zahrádka karticky, nebo neco z jiných sbírek, nebo dohodou. Dekujeme Ivka
@marcy82 ahoj ještě shanite figurky Ivka nam chybi HI
@aquaris ahoj ještě shanite figurky ivka
@pajusenkab nemate HI
@0077ivicek ano, mrknu se Vam, jakmile budeme doma 🙂
@marcy82 dekujeme mnohokrát
Ahoj, mám volného Oscara, brala bych z něj některého z následujících: Hi, Beany, Goupy, Tuffy, Billy, Winker, Roxx, Mr. Squid, Kha.
Sháníme: Roxx, Nohorse, Balloon, Clam,Hi - nemá někdo navíc? Na výměnu máme: Toodalou, Drup, Lobby, Winker

@kulenka možno 🙂