Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@spagatice dobry den...uz mame vsechny 😉 ale dekuji...mejte se 🙂
@florentina
Ahoj, tak se muzeme domluvit, nakonec mame i PIGGY, protoze mame jeste jednoho slibeneho od dedecka🙂
Takze nabizim: PIGGY, SNAKY A PUFFY
a bereme: bunny, guinny a giry-joe.
Adresu pro vymenu napisu interni postou, pokud tedy nejsi z Brna, pak je mozne osobni predani🙂
Diky moc!
@eenchantress super, domluveno viz ip. A děkuji, dcerka bude mít obr radost 😉
@mouseova tak se omlouvám, ale už proběhla jiná výměna, takže moje předchozí zpráva už není aktuální....
@florentina Tak to je škoda - to jsme zaváhaly:-/ Nestihla jsem mrknout na zprávy... A nějaké figurky nezbyly na výměnu? 🙂
@kacatko_1907 Nabizim kocicku za Puff Puffa🙂 Jinak nam chybi jeste Orby, Cheezz, Gloo-Gloo, Sharky a Guinny.
Milé maminky,
chybí nám ještě Puff-puff a Gloo-gloo, k dispozici jsou tyto:
Cow, Cheezz, Dolphy, Frankey, Ely, Hip-hip, Moody, některé i víckrát.
@kattherinne Mám Fida a vyměním za někoho z chybějících:
Orby, Puff-Puff, Cheezz, Gloo-Gloo, Sharky a Guinny.
@mazlik77 je mi líto, ale už nemáme. Už máme všechny.
@mouseova děkuji, jen už mám figurky sehnané a všechny rozdané...
holky máte ještě některá nějaký figurky?
Sháníme: snaky, frankey, chompy, orby, igor, bunny, cow
nabízíme: 2x giry joe, 2x guinny, 2x piggy,papsy, cheezz,kittie, puffy
@lya24
Už jste sehnala Moodyho i Dolfyho? Měla bych obě za Puf-pufa🙂 Ale nabídka už je stará, tak předpokládám, že už to máte vyřešeno...
@evulina77
Zdravím, máte ještě toho Puf-pufa? Kdyby náhodou ano, pošlu za něho klidně i víc figurek🙂
@eenchantress Puff-Puffa ještě máme. Pokud máte navíc další figurky, budeme jenom rádi, chybí nám toho ještě hodně. Případně se můžeme domluvit na nějaké zozumné ceně za další figurky. Aktuálně nám chybí: Snaky, Cheezz, Orby, Igor, Fido, Puffy, Kittie, Bunny, Piggy, Loggy, Sharky, Gloo-Gloo,a Guinny.
Když tak se ozvte do IP. Děkuji
Ahojky všem, sháníme žlutou rybičku Gloo-Gloo , černou velrybu a kuřátko. Nabízím hrocha, slona, žirafu, prase a želvičku.
@eenchantress Ahoj, omlouvám se, že píšu až teď, byli jsme pár dní mimo. Nabídka platí, bohužel ale zrovna Puf-Pufa navíc nemáme :( :( :(
@eenchantress nabizim puff puff,pokudje to tedy ten ruzovy s jednim okem, brala bych za nej kravu
Dobrrý den, sháním kitre, froggy, hip-hip,bunny, moddy, papsy, frankey, puff-puff,piggy, orby, cry joe, igor, puffy, dolfy, fido
Ná výměnu máme jen snaky
@florentina máte ještě na výměnu gloo-gloo a sharky?
Ahojte 😉 , stále nám chybí Moody a Dolfy. Na výměnu máme Loggy, Kittie, Froggy, Franney, Bunny, Piggy, Quinny, Igor, Papsy, Puffy, Gloo-Gloo, Cow a Ely

@mouseova ahoj jsem z Prahy a pokud ještě máš, vzala bych snaky, puffy, piggy a dala bych ti chezz, sharky, gloo gloo a guinny