Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
Potřebuji už jen lenocha, poetu a mlsouna.
Nabízím: zlatého krále šmoulů, šmoulinku 3x, farmáře, buřinu, šprýmaře a fešáka
Kdyby se to povedlo najednou, tak by to bylo úplně nejlepší 🙂
Prosím o výměnu.
Sháníme: farmáře, mrzouta, špýmaře, divocha a mlsouna.
Nabízíme: 2x taťku, 2x kuchaře, šmoulinku, muzikanta, malíře, siláka, 2x šmoulu, poetu a nešiku.
aktualizace:
Prosím o výměnu.
Sháníme: špýmaře, divocha a mlsouna.
Nabízíme: taťku, 2x kuchaře, muzikanta, malíře, siláka, 2x šmoulu, poetu a nešiku.
Poslední tři sháním: LENOCH, ŠMOULA a KUCHAŘ. Na výměnu už mám jen DIVOCHA a POETU.
@sss0408 Jsem z Kuřimi, kousek od Brna.🙂
@epralinka Odkud jste?🙂
@vakat2015 mela bych tu mit lenocha a mlsouna za zlateho smoulu. Domluvime se? 🙂
Sháním kamarádce stikeez šmouly. Chybí jim - mrzout, azrael, muzikant, poeta.
Nabízíme - buřina, král šmoulů, gargamel, šprýmař
kdyby šlo aspon výměna dvou kusů
A nemáte někdo navíc tu hru domeček nebo pytlík na ty šmoulíky, sháním zase pro svojí dcerku /mám 2 penny body, 4albert body, popř. billa body,5emco bodů/nebo i animal kingdom- 44 113 140 133 133 180 188 188 215 217
Příspěvek upraven 28.04.17 v 08:32
@xmonikax73
České Budějovice
@milanozzy mela bych muzikanta a pytlik na Smouly a hodil by se mi zlaty smoula a AK 133.
@palomitacheca Leni vy mate pytlik na smouly?
@viktorkaja postupne jsem koupila domecky a pytliky pro vsechny nase deti. Vasik je zatim malinky, tak pro nej mam domecek schovany a pytlik bych kdyztak mohla poslat dal. Nez vyroste, tak se stejne objevi neco uplne jinyho a na Smouly se zapomene...
@palomitacheca aha ja myslela jestli nemaji u maminky i pytlicky 🙂
@viktorkaja pytlicky uz tam pry nebyly ani pred tim stazenim stojanu. Ale aspon ze ty domecky tam jeste nechali 🙂
@viktorkaja
@palomitacheca kamarádka prodává v Lidlu tak se jí mohu zeptat jestli náhodou ještě nemají.....byl by zájem?
@audinka24 my uz vsechno mame, ale diky za nabidku 🙂 Me by spis zajimalo, jak to teda bylo s tim stahovanim z prodejen, kdyz nekde zakaznikum rikali, ze to vraceli na centralu, pritom moje maminka vcera odpoledne u nich domecky jeste sehnala, pritom za nakup uz davali zelene balicky. U nas vcera rano stojan nemeli, ale smouliky jeste vydavali. Jen si nejsem jista, jestli jeste davali ty modry zadarmo, nebo uz ty zeleny puvodne urceny k prodeji...
@palomitacheca tak to nevím ale odpoledne mohu zjistit. Žalovaný kamarádce a můžu napsat.
@audinka24 ja bych urcite mela zajem o pytlicky 🙂
Holky,prosim,prosim.Chybi nam uz jen zlaty....nemate nekdo?mam na vymenu Breberku,Koumaka,Kuchare,Silaka,Farmare,Divocha a Mlsouna
@viktorkaja už jsem psala tak jak se dozvím jestli mají ještě na prodejně dám vědět...
@mamkamarketa měla bych muzikanta na výměnu-scháním šprýmaře a mlsouna ale jelikož nejsem doma u alba tak nevím jak přesně mají vypadat - nenabízíte je náhodou?

Nabízím šmoulíky:
Poeta, 2x Šmoula, Mlsoun, Muzikant, Šprýmař, Divoch, Beruška, Azrael. Pouze vice kusů za vyplněnou kartu do Penny nebo knihu z Penny.