icon

Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?

valea
16. říj 2014

Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?

sasenka1982
31. říj 2014

@materad dobrý den, chybí mě puff-puff (tmavě růžový se zuby), nabízím rybu Gloo-Gloo nebo Cheezz, prosim ozvěte se jestli je ještě mate na email weiterova@blansko.cz

raduzka2011
31. říj 2014

@dolda ok pisnu IP

raduzka2011
31. říj 2014

@beruzska vymenim chompy za igora, jestli budete mit zajem pisnete IP.

materad
31. říj 2014

@sasenka1982 my už máme dosbíráno, takže moje nabídka je již pasé 🙂

beruzska
31. říj 2014

@raduzka2011
děkuji, zatím sháním všechny najednou 😎

raduzka2011
31. říj 2014

@michelfeitova mate jeste igora...rada bych ho vymenila...ale quinny bohuzel nemam...co vam jeste chybi? Moje nabidkana str. 6.

kimby
31. říj 2014

nabízím na výměnu:piggy, gloo-gloo,hip-hip, moody....za jiné (chybí nám jich hodně)...?

epralinka
31. říj 2014

@dolda Dobrý den, už jsem ty chybějící sehnala. díky moc E.

jival
31. říj 2014

@kimby Dobrý večer,sháním žlutou rybu Gloo-Gloo a na výměnu mám žirafu Giry Joe,žábu Froggy a fialovýho Frankeyho.Kdyby se Vám výměna hodila ozvěte se mi prosím na mail:jitulina-vrtulina@seznam.cz,díky Jitka

jarmila001
31. říj 2014
jarmila001
31. říj 2014

ahoj,máme na výměnu jen kravičku (Cow) a prasatko (piggy)a zhaníme toho moc. protože jsme začali později sbírat.

dona1234
1. lis 2014

Dobrý den, vyměním 1 kravičku, 1 kočku, 1 slona a 1 příšerku cheezz za některé z těchto figurek,
tučňáka, žirafu, zajíce, nebo některou z příšerek mimo cheezz a orby.
Výměna pouze osobně v Ostravě.

jival
1. lis 2014

Dobry den,shanim zlutou rybu Gloo-Gloo a na vymenu mam zirafu,zabu a fialovyho Frankeyho,diky Jitka

adeline3
1. lis 2014

Dobrý den,
sháníme ORBY, COW, PIGGY, LOGGY, ELY.
Můžeme vyměnit za FIDO, SHARKY, GUINNY, PAPSY, MOODY, CHOMPY, HIP-HIP, PUFF-PUFF, FROGGY, IGOR.
Vymění někdo? Díky. 😉

beny1111
1. lis 2014

mam zajem o vymenu, mame navic kocicky,hrosiky, vlky, zirafa, ovecka, fialovy jezek, ryba zluta, chybi nam zelvicka, slon, kachnicka, kravicka, tucnak, zabicka

beny1111
1. lis 2014

@jival
rybu glo-glo mame, zabu ne, vymenime, dekuji

jival
1. lis 2014

supr🙂,budu rada..muzete mi prosim poslat Vasi adresu na mail: jitulina-vrtulina@seznam.cz.poslala bych Vam zabku v pondeli jako obycejny dopis jestli souhlasite?diky Jitka V.

jival
1. lis 2014

@beny1111 supr,budu rada..muzete mi prosim poslat Vasi adresu na mail: jitulina-vrtulina@seznam.cz.poslala bych Vam zabku v pondeli jako obycejny dopis jestli souhlasite?diky Jitka V.

jaya
1. lis 2014

@adeline3 hledam: Chompy, Puffy,Cow, Loggy, Dolfy, Hip-Hip
nabizim: Papsy, Giry Joe, Fido, Ely, Bunny, Gloo-Gloo

pavlacie
2. lis 2014

@andrea12345678 jste tady ještě? děkuji

milansu
2. lis 2014

Nabízím na výměnu
PUFF PUFF - 2x
BUNNY - 1x
COW - 1x
FROGGY - 2x
GLOO GLOO - 1x
FRANKEY - 1x

a potřebuji (vždy jeden kus)
SNAKY
ORBY
LOGGY
ELY
GIRY JOE
HIP HIP
(viz foto)

jival
3. lis 2014

@milansu Dobrý den,vyměnila bych s Vámi žirafku za žlutou rybu jestli je nabídka stále aktuální?Můžete mi prosím případně dát vědět na mail: jitulina-vrtulina@seznam.cz
Díky Jitka

orzina
3. lis 2014

@kastrol , zdravím,

jestli máte ještě Cheezze na výměnu, vyměnila bych ho za některého tajtrlíka co máme 2x. Papsy, Hip-Hip, Sharky, Loggy, Fido. Jsem z Havířova a pracuji v centru Ostravy kousek od radnice.

orzina
3. lis 2014

@milansu , zdravím, mohla bych vám poslat obyč. poštou Loggy a Hip-Hip za Bunny a Froggy. Jestli je ještě máte.

sasenka1982
3. lis 2014

@milansu Dobrý den, potřebovala bych puff-puff a můžu nabídnout Orbyho a nebo Elyho

andrea88
3. lis 2014

Ahoj holky, nám chybí ještě

FANKEY fialový zubaty
COW bílá kravička
LOGGY želvička
DOLFY delfínek
GIRY žirafa

můžu nabídnout : slona, černou rybu, kačenku, zajíčka, Orby, cheezz, snaky, ovečku 🙂

luca360
3. lis 2014

Dobrý večer,chtěla jsem zeptat jestli nemá někdo CHOMPY,PUFF-PUFF,CHEZZ,PIGGI a ELY.
Nabizim IGOR,SNAKY,PUFFY,COW a GLOO-GLOO.

ileirbag
3. lis 2014

Dobrý den,sháním PUFF-PUFF a CHEEZZ,máme ELY,BUNNY,GLOO-GLOO,GIRY JOE,LOGGY,ORBY,PIGGY,FROGGY a DOLFY,děkuji,kdo máte na výměnu nabídněte prosím.

ileirbag
3. lis 2014

@andrea88 Dobrý večer,můžu nabídnout výměnu DOLFY za vašeho CHEEZZE,jde to poslat v obyčejné nebo bublinkové obálce,předem moc děkuji.

ileirbag
3. lis 2014

@milansu Dobrý večer,můžu nabídnout výměnu ELY nebo GIRY JOE nebo za vaši PUFF-PUFF,jde to poslat v obyčejné nebo bublinkové obálce,předem moc děkuji.

Strana