Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@jarmila001 Pokud ještě máte prasátko, můžeme vyměnit za žirafku, kravičkunebo Moodyho.
Dobrý den,
máme navíc figurky 3x SHARKY, 2x KITTIE, 2x FRANKEY, 1x MOODY, 2x SNAKY, 1x PAPSY, 1x LOGGY, 1x COW, 1x CHOMPY, 1x IGOR, a chybí nám PUFFY, PIGGY, GLOO-GLOO a ELY. Petra
holky máme na výměnu: Bunny, Giry Joe, Gloo-Gloo a Moody.
Chybí nám: Kittie, Piggy, Sharky a Guinny.
Vyměníme?
Dobry vecer, chybi nam Giry Joe, Dolfy, Papsy, Snaky, Frankley, Puff-Puff a Cheezz. Navic mam puffy, Igor, Gloo-gloo. Jsem z Brna, nebo postou. Diky 🙂
@jarmila001 dobrý Večer, jestli máte ještě volné prasátko, můžu nabídnout moody, snaky, frankey, igor, sharky, papsy, chompy, kittie. děkuji
Holky, pěkný večer,
poptáváme Puffy ovce, Dolfy delfín, Froggy žába, Guinny tučňák, Ely slon, Moody a Cow krávu.
Navíc máme Chompy 2x, Igor, Cheezz, Loggy želva a Piggy prase.
Děkuji za nebídky 😉
Ahoj, potřebuji PIGGY a SNAKY a nabízím PUFFY, GUINNY, SHARKY a HIP-HIP.
Jsem teď mimo domov a něco už mám rozjednáno, příští týden aktualizuji co mám a co nabízím a pak se určitě nějak domluvíme. Ideální by byla výměna v Praze (ušetřilo by se za poštovné a přeci jenom výměna z ruky do ruky je nejjistější 🙂🙂). Ale to jenom na okraj
holky, potřebovali bychom ještě Guinny a Piggy. Nabízím Bunny, Moody, Giry Joe...
ahoj, sháním posledního PUFF-PUFF (tmavorůžový se zuby) mám na výměnu Orby, Igor, Puffy, Cow, Gloo-gloo, Ely, Cheezz. Nemáte někdo?
Zdravím,
máme: Guinny, 2x Loggy, Sharky, Frankey, Hip-Hip
sháníme: Moody, Puff-Puff, Froggy, Giry Joe, Bunny
ahoj nabízím kočky žirafy hrocha žáby pejska hrocha a zajíčka
sháním ovečku - puffy delfína - dolfy, a příšery snaky, cheezz, orby, igor
mám GIRY-JOE, PIGGY,Cheez
sháním Froggy,Ely,Dolfy,Loggy,Puffy,Kitie,ORBY

Mám na výměnu Sharky, Guinny, Hip-Hip, Puffy a potřebuji Snaky a Piggy.