Výměna Stikeez z Lidlu, neměly byste zájem?
Ahoj holky, neměla byste některá zájem povyměňovat postavičky stikeez z Lidlu?
@clarise
Jake vam chybi
@0077ivicek chybi nam burina a nesika🙂
@bengy
Ahoj ještě nam chybí fialový, sprymar a azrael, který postou nedorazil
bohuzel foto nevidím kompletni . Jsem z Prahy dekuji Iva a dvojčata Anezka a Anetka a sestricka Alenka. 😢
Pořád scháním malíře a šprýmaře, opravdu nikdo nemá? ☹
Nam chybi farmar,ktery nedorazil a mrzout.....mam burinu a vrati se mi silak.
Nemáte někdo navíc prosím Azraela?
@martuleee82 dobry den. Neprodala by jste burinu? Na vymenu uz bohuzel zadneho nemam. Dekuji za odpoved
@clarise dobry den,jakmile sezenu mrzouta,rada vam ji poslu.ve st ma prijet teta a neco dovezt.chci si ji zatim nechat na pripadnou vymenu😉napiste ip a dam vedet.
Chybí nám poslední 3 šmoulíci - smoula, dupik a malíř. Na výměnu mám farmáře, lenocha a krále smoulu.
@blka
Dobrý den,
mohla bych nabídnout šmoulu a malíře za vašeho lenocha a krále šmoulů . Vyměníme prosím
: Iva
@martuleee82
měla bych zájem o buřinu chybí Vám ještě farmář, nebo nějaký jiný šmoula?
Iva
@bengy
mám šmoulinku a lenocha nám chybí buřina, 2x divoch, azrael, taťka a beruška pro dvojčátka kamarádky? Vyměníme Iva🙂
@0077ivicek uz jen mrzout
@lollaj
Ahoj,
ještě poptáváte fešáka Iva
Nabízím poslední tři šmouly, Taťku, Buřinu a Fešáka, stále poptávám Divocha a Malíře. Nejlépe výměna. Díky
@0077ivicek omlouvám se za pozdní reakci, chcete ještě ty taťky šmouly?
Neměl by někdo sběratelský pytlíček na šmouly? Odkoupím nebo vyměním za šmouly. Mám teď navíc nově i šmoulinku a lenocha. Máme sice ten domeček, ale ten by ta naše cupovatelka časem zlikvidovala :D
Poptávám malíře a šprýmaře, na výměnu mám Buřinu nebo odkoupím.
@zabja To bohužel ne. Mám ho bokem, až bude dcera větší, že si tam ty šmoulíky vystaví. Má je zatím v krabičce, tak jsem jen myslela, že by ten pytlíček byl lepší. Vypadá to však, že ho neseženu 🙂 Ale viděla jsem několik inzerátů s tím domečkem na bazoši. Tak zkuste mrknout a optat se, třeba ještě seženete. ;)

@clarise
@vvercatkoo moc rada prodam, ale potrebuju holkam sehnat nejdriv ty dva chybejici smouliky :(
@ivevca super, tatku smoulu vam dam stranou. Jen mi povezte odkud jste. Ja se pohybuju v okoli Prahy