icon

Zvířátkové kartičky Albert - U nás na farmě

gingera
10. bře 2015

Ahoj,
s dcerkou nadšeně sbíráme zvířátka z Albertu a do farmičky nám jich ještě pár chybí. Naopak nám jich hodně přebývá a tak budeme rády, kdyby se našel někdo s kým bychom mohly zvířátka vyměnit.
Chybí nám: kachna, králíčci, prasátko a bandasky s mlékem
Máme navíc: slepičky (2x), hrušeň (2x), pejska, kozu, husy, kohouta, plot, zeleninu, bedýnku s jablíčky.

Kdyby jste měl někdo na výměnu budu moc ráda. Díky 🙂

luciekrc
23. bře 2015

Ahoj, dala by se ještě sehnat ta hrací plocha? U nás už nemají. Díky

naturela88
23. bře 2015

@sherry08 Ahoj, pokud stále máš, měla bych zájem o kartičky - koza, králíci, kohout 🙂

kvetus93
24. bře 2015

Ahoj, pokud ještě někdo máte sháním hrušeň, zeleninu, slepičky, vozík, cisterna na mléko
mohu nabídnout kachny, kohouta, farmáře

nefertiti7
24. bře 2015

ahojte, mám k dispozícii strašáka, farmáre, 2x kun, 2x traktor a chýba mi plot, prasa, dodavka, osel, zelenina, koza, pes, králici, ovce, husy, slepice, jablka, príves, kludne ponúknite aj za poštovné, vdaka

pavlacie
24. bře 2015

Ahoj, nemáte někdo navíc ještě kartičky U nás na farmě? Sháníme jakékoli.
(Sháníme i starší sběratelské akce z Penny- Miniatury potravin a Penny městečko a z Alberta- šmouly- kdybyste náhodou někdo něco měli).
Moc děkuji

mer
24. bře 2015

Dobrý den, pokud někdo máte zájem tak tu mám asi 8 nerozbalených sáčků z alberta farmu, a za to bych ráda kdyby měl někdo stikeez z lídlu díky

naturela88
25. bře 2015

Nedaroval by někdo kartičky - ovečka, kohout, králíci, koza? Případně mám na výměnu koně, prase, strašáka a psa. Děkuji moc 🙂 😉

zmuzle
25. bře 2015

@nefertiti7 Mas jeste traktor? Pokud ano, rezervuj mi ho a doma se pidivam, máme navíc. Dekuji moc

zmuzle
25. bře 2015

@nefertiti7 Nam prase, ovcu, kozu a vozík, pokud chceš.

ji_tuli
25. bře 2015

Ahoj, nemáte někdo možnost ještě sehnat hrací podložku? U nás už nemají :( moc díky

zmuzle
27. bře 2015

Ahoj, nemate nekdo traktor? Dekuji moc

puclitko
27. bře 2015

Ahoj,
nemá někdo z Prahy na výměnu ovečku?

Nabízím farmářku, kozu, mlékárenský vůz, traktor

zmuzle
27. bře 2015

@puclitko Ovci mam a potrebuji traktor a jsem z Prahy

raduska21
27. bře 2015

Ahojky, rada bych vymenila par karticek. Mam: 2x osel, husy, kachny, slepice, pes, vozik(prives) a ovce. Nam naopak chybi kohout, krava, traktor, farmar, strasak a kun.
Diky za nabidky. Hezky den

schellongova
27. bře 2015

Ahoj mám tři farmáře, přívěs,slepici, dvě bandasky na mlíko, ovci a dvoje králíky. Jsem z Prahy nemáme strasaka psa.

naturela88
27. bře 2015

Sháním ovci, kohouta, králíky a kozu. Neměl by ještě někdo? 🙂 Na výměnu mám koně, prase, strašáka a psa.

naturela88
27. bře 2015

@schellongova Nevyměníš ovci a králíky za strašáka a psa? 🙂

puclitko
27. bře 2015

@schellongova Mam strasaka a myslim i psa 🙂 Vymenime? Potrebovala bych tu bandasku na mliko. Muzeme se tedy sejit nekde v Praze a vymenit?

schellongova
27. bře 2015

@naturela88. Ahojda beru ovec a králíci jsou tvoje za psa a strašáka. Kde bydliš? Já Rajská zahrada

schellongova
27. bře 2015

@puclitko bandasky ráda předám. Máš ještě nějaký kartičky? Farmář není třeba?

puclitko
27. bře 2015

@schellongova Farmáře mám jen jednoho ☹ Koukám, že psa jsi sehnala 😉 , tak Tě nebudu nikam vláčet kvůli bandaskám. Jedna paní už mi psala, že by mi taky dala bandasku a budu s ní už něco měnit (to už máme domluvené), tak to rovnou směním všechno s ní. Ale moc děkuji za ochotu! Jsi hodná!

raxai
28. bře 2015

Ahoj máme strašáka a traktor (nesložné) a koně, 2 x psa, ovci, konve na mlíko (složné), sháníme králíky, kohouta, farmáře, příves, zeleninu a přpravku s ovocem. Vyměním poštou nbo osobně Olomouc

pebecka
28. bře 2015

shanim slepici, husu, mlekarensky vuz a psa, nemel by někdo? mam na vymenu, tak piste, co potrebujete

rencachl
28. bře 2015

@raduska21 Ahojky, měla bych zájem o výměnu. Chybí nám osel a kachny, nabízím kohouta, farmáře, traktor. Výměna možná jen poštou. Díky

raduska21
29. bře 2015

@rencachl ahojky, urcite si je s tebou rada vymenim. Posleme to asi obyc, ze? Domluvime se v soukroume zprave, pusni mi tam svou adresu.... Diky

monika894
29. bře 2015

dobrý den, mám k dispozici farmáře. kdybyste někdo měl zájem

veru23
29. bře 2015

@monika894 dobrý den, já bych ho chtěla, můžu nabídnout taky něco? máme na výměnu. Zaslala byste poštou, když bych Vám poslala obálku se známkou?

monika894
29. bře 2015

@veru23 my to nesbirame. Zaslu poštou, jen mi napište adresu do IP.

naturela88
29. bře 2015

Nemá ještě někdo kohouta a kozu? Na výměnu mám koně a prase

mzp
29. bře 2015

@pebecka mám psa, husu a mlékárenský vůz. Chybí nám 2x králíci, kačenky, ovce a hrušeň.

Strana