Zvířátkové kartičky Albert - U nás na farmě
Ahoj,
s dcerkou nadšeně sbíráme zvířátka z Albertu a do farmičky nám jich ještě pár chybí. Naopak nám jich hodně přebývá a tak budeme rády, kdyby se našel někdo s kým bychom mohly zvířátka vyměnit.
Chybí nám: kachna, králíčci, prasátko a bandasky s mlékem
Máme navíc: slepičky (2x), hrušeň (2x), pejska, kozu, husy, kohouta, plot, zeleninu, bedýnku s jablíčky.
Kdyby jste měl někdo na výměnu budu moc ráda. Díky 🙂
@sherry08 Ahoj, pokud stále máš, měla bych zájem o kartičky - koza, králíci, kohout 🙂
Ahoj, pokud ještě někdo máte sháním hrušeň, zeleninu, slepičky, vozík, cisterna na mléko
mohu nabídnout kachny, kohouta, farmáře
ahojte, mám k dispozícii strašáka, farmáre, 2x kun, 2x traktor a chýba mi plot, prasa, dodavka, osel, zelenina, koza, pes, králici, ovce, husy, slepice, jablka, príves, kludne ponúknite aj za poštovné, vdaka
Ahoj, nemáte někdo navíc ještě kartičky U nás na farmě? Sháníme jakékoli.
(Sháníme i starší sběratelské akce z Penny- Miniatury potravin a Penny městečko a z Alberta- šmouly- kdybyste náhodou někdo něco měli).
Moc děkuji
Dobrý den, pokud někdo máte zájem tak tu mám asi 8 nerozbalených sáčků z alberta farmu, a za to bych ráda kdyby měl někdo stikeez z lídlu díky
Nedaroval by někdo kartičky - ovečka, kohout, králíci, koza? Případně mám na výměnu koně, prase, strašáka a psa. Děkuji moc 🙂 😉
@nefertiti7 Mas jeste traktor? Pokud ano, rezervuj mi ho a doma se pidivam, máme navíc. Dekuji moc
@nefertiti7 Nam prase, ovcu, kozu a vozík, pokud chceš.
Ahoj, nemáte někdo možnost ještě sehnat hrací podložku? U nás už nemají :( moc díky
Ahoj, nemate nekdo traktor? Dekuji moc
Ahoj,
nemá někdo z Prahy na výměnu ovečku?
Nabízím farmářku, kozu, mlékárenský vůz, traktor
Ahojky, rada bych vymenila par karticek. Mam: 2x osel, husy, kachny, slepice, pes, vozik(prives) a ovce. Nam naopak chybi kohout, krava, traktor, farmar, strasak a kun.
Diky za nabidky. Hezky den
Ahoj mám tři farmáře, přívěs,slepici, dvě bandasky na mlíko, ovci a dvoje králíky. Jsem z Prahy nemáme strasaka psa.
Sháním ovci, kohouta, králíky a kozu. Neměl by ještě někdo? 🙂 Na výměnu mám koně, prase, strašáka a psa.
@schellongova Nevyměníš ovci a králíky za strašáka a psa? 🙂
@schellongova Mam strasaka a myslim i psa 🙂 Vymenime? Potrebovala bych tu bandasku na mliko. Muzeme se tedy sejit nekde v Praze a vymenit?
@naturela88. Ahojda beru ovec a králíci jsou tvoje za psa a strašáka. Kde bydliš? Já Rajská zahrada
@puclitko bandasky ráda předám. Máš ještě nějaký kartičky? Farmář není třeba?
@schellongova Farmáře mám jen jednoho ☹ Koukám, že psa jsi sehnala 😉 , tak Tě nebudu nikam vláčet kvůli bandaskám. Jedna paní už mi psala, že by mi taky dala bandasku a budu s ní už něco měnit (to už máme domluvené), tak to rovnou směním všechno s ní. Ale moc děkuji za ochotu! Jsi hodná!
Ahoj máme strašáka a traktor (nesložné) a koně, 2 x psa, ovci, konve na mlíko (složné), sháníme králíky, kohouta, farmáře, příves, zeleninu a přpravku s ovocem. Vyměním poštou nbo osobně Olomouc
shanim slepici, husu, mlekarensky vuz a psa, nemel by někdo? mam na vymenu, tak piste, co potrebujete
dobrý den, mám k dispozici farmáře. kdybyste někdo měl zájem
Nemá ještě někdo kohouta a kozu? Na výměnu mám koně a prase

Ahoj, dala by se ještě sehnat ta hrací plocha? U nás už nemají. Díky