Zvířátkové kartičky Albert - U nás na farmě
Ahoj,
s dcerkou nadšeně sbíráme zvířátka z Albertu a do farmičky nám jich ještě pár chybí. Naopak nám jich hodně přebývá a tak budeme rády, kdyby se našel někdo s kým bychom mohly zvířátka vyměnit.
Chybí nám: kachna, králíčci, prasátko a bandasky s mlékem
Máme navíc: slepičky (2x), hrušeň (2x), pejska, kozu, husy, kohouta, plot, zeleninu, bedýnku s jablíčky.
Kdyby jste měl někdo na výměnu budu moc ráda. Díky 🙂
@raduska21 Ahoj. Supr. Tak můj mail chlebek.r@centrum.cz
@zmuzle poslem traktor a zajtra napisem co nam ešte chyba
@nefertiti7 Ja uz se domluvila na vymene s nekym jiným.
Ahojky, my máme navíc: oslíka, slámu s vidlemi, hrušeň, kozu, farmářku, prase, dodávku(ale ta je složená), chybí nám: farmář, přívěs, ovce a kohout.
chýba nám príves, plot, králici a ovca, mám k dispozícii traktor, strašák, farmár, kon, koza, kopa sena, husi, farmarka, hruška, pes, prasa, vymením aj za magnetky kostíci
@nefertiti7 ahoj, mela bych zajem o strasaka a kone, mam ovci a jeste juknu po tech kralicich....
mám na výměnu koně, kopu sena, 2x krávu, vozík, farmářku - kdyby někdo chtěl pošlu poštou.
@nefertiti7 jo tak kraliky nemam, ale mam jeste ten prives....
@ronyx měla bych zájem o psa, hrušku, traktor, farmářku, zeleninu,kozu, ohradu a prase a mohu nabídnout kachny a králíčky oboje 2x, pokud by to nevadilo
Nabízím:
2x kačenky, 2x farmářem, 2x králíčky, 3x konev na mléko, 2x ovci, 2x kohouta, 2x přívěs, 1x strašák a 1x osel.
Potřebuji:
psa, hrušku, traktor, farmářku, zeleninu, kozu, plot a prasátko
@martinadok1986
Mám: psa, traktor, farmářku a kozu
Měla bych zájem o: kačenky, králíky, konev na mléko a kohouta
Adresu hodím do IP
Děkuji
@schellongova nemáte ještě přívěs? 🙂
@martinadok1986 Nemáte ještě kohouta? Můžu nabídnout prasátko 🙂
@naturela88 dobry den, ano mam a o prasatko mam zajem, napisi ip
Ahojky, shanim strasaka a kone, nabidnete... Co chybi vam? Diky
@raduska21 mohu nabidnout strasaka, chybi nam plot, hruska a zelenina
@ji_tuli ja mam prives, mate neco na vymenu?
@raduska21 Nemáte náhodou kozu? Máme koně na výměnu 🙂

@mzp super 🙂, ja mam 2x kraliky a kacenky a ještě jsem zjistila, ze mi chybi prase