icon

1,5leté dítě snědlo nerozmix.,krátce povařenou oves.kaši. Uklidníte mě, prosím?

eeevelyn
13. lis 2020

Ahoj maminky,

může být problém, že 1,5 lety chlapeček spapal nerozmixovanou jen krátce povarenou ovesnou kaši?
Ptám se protože mi přijde, že od té doby to není úplně dobrý , hodně pláče, když si uprdne začne ještě více, když měříme teploměr v zadečku (pac nám rostou nám tedy i zoubky takže k tomu teploty..) šílený pláč,...

Nemáte zkušenost?
Dekuju
Dekuju

te_reza
13. lis 2020

Vločky by mu neměli nic udělat, spíš by se měl 💩

misu8
13. lis 2020

V roce a půl nám dětský dr řekl, že dítě může jíst to samé, co my. Tak si myslim, že po ovesné kaši by se mu nic stát nemělo a mixovanou stravu už taky nepotřebuje. Jen mě napadlo, že třeba může mít zácpu. Jeden čas jsem si dělala v práci takové ty instantní kaše, co se jen zalijí horkou vodou a když jsem je nechala delší dobu odstát, tak pak hodně zhoustly, byla z toho taková kejda.

andrasce
13. lis 2020

A nemůže být spíš nerudný z toho, že mu rostou zuby? Z té kaše by v 1,5roce mít takové problémy neměl úplně mít.

amazonkajanik
13. lis 2020

@eeevelyn ovesna kaše a vločky jsou zdraví prospěšné. Dokonce se doporučuje pít i vodu z vyluhu,takže ty by mu ublížit neměly. Tam to mohou dělat ty zoubky. Ale kdyby se mu to nelepsilo,zašla bych k mudr,jestli mu není něco jiného 😉