10týdenní dítě nespí
Ahoj, jdu si pro radu, protože mi už brzy hrábne. Náš synek je krásné spokojené miminko, prakticky nebrečí, krásně prospívá, ALE NESPÍ. Dopoledne to většinou ještě ujde, ale jak kdy, pak to už je peklo, a samozřejmě typicky čím víc k večeru, tím hůř. Už jsme zkoušeli:
kočár, jezdící i nejezdící
šátek
kojení (spím zásadně s ním)
zavinovačk
bílý šum
hacka
Prostě nic. Je mu 10 týdnů a třeba dnešek vypadal tak, že zoufale uspávám, a když už vidím, že situace je kritická a od posledního spánku už nespal tři hodiny, tak ho chlap vezme do šátku a nechá vztekajícího v šátku s bílým šumem a časem teda odpadne. Je to spíš horší a horší. Ještě bych ráda podotkla, že na malým je vidět, že spát chce, zhruba po 1,5 hodině až 2 hodinách. Ale i kdy na ot reaguji rychle, tak nic. Usne, a za deset minut je vzhůru a unavenej. Máte s tím zkušenost?
@market1512 co to je?

Ahojky, uspavani je fakt nekdy otrocina, my tez bojovali, pak jsme prisli na to, ze ma rada chladny vzduch, spinka nam pres den v kocaru na chodbe pred bytem, kde se netopi, je zabalna ve fusaku a chrni, přes den da i 4-5 hodin. Dokud jsem na tohle neprisla, spinkala jen deset minut, kdyz mi odpadla v náručí. Vecer usina u prsa, ucuca se, do pulhodky az hodky.