2letý kluk najednou nechce spinkat sám

misar91
7. led 2016

Ahoj zkušené maminky.máme dvouletého kluka,který od začátku spinká sám v pokojíčku,nikdy jsme neuspávali a nikdy nebyl problém vždy hnedka usnul. na začátku prosince jsme ho dali do velké postele a rovnou sebrali i dudlíka.do ted to fungovalo ale ted řev mamí,hysterák jak blázen,už si vyleze z postele takže běží hned do obýváku.nejde to po dobrým ani po zlým,prostě nevím co se stalo ale v pokojíčku spát sám prostě nebude.musím tam já nebo tatínek a hodinu tam s ním ležíme než usne.jakmile se v noci ale vzbudí,opět hysterák a máme ho u nás.na odpolední spaní stejná písnička.já jsem zastánce toho že každý má svoji postel,proto jsem z toho rozhozená...jen ještě podotknu že od tý doby co nechce sám spinkat začal i dost se vztekáním,máme probém skoro u všeho..může to souviset s obdobím vzdoru??

zuzzicek
7. led 2016

Ahoj a co si ho vzít k sobě do postele? Malý se bude cítit v bezpečí, vy nebudete běhat a všem bude dobe 🙂Tohle období určitě přejde..

misar91
autor
7. led 2016

@zuzzicek uspavame ho u něj v posteli aby na ni nezapomněl a taky že se bojím že z naší by spadl když chceme déle posedet a nejsme tam ale v noci vždycky s hysterakem přiběhne...bojím se aby si na spaní s nami nezvykle.nevim proč je to pro mě takový strašák, spousta maminek mě za to asi zlincuje ale naše postel je pro mě místo kde si mužů v klidu odpočinout a relaxovat.a ne že mě malej kope do břicha,duca hlavou a tak 🙂

misar91
autor
7. led 2016

Jo zapomela jsem dodat,že když přiběhne spí nakonec s nami...to už ho do jeho postele nezenu 🙂

zuzzicek
7. led 2016

@misar91 já určitě linčovat nebudu 🙂. Mám první děťátko,tak sama sbírám zkušenosti. Ale asi od 2m spí s námi a je to to nekrásnější,co může být, když se ke mně přitulí to malý tělíčko... Beru to tak, že každý období končí a i jemu se jednou bude spinkat líp ve vlastní postýlce..a pak se mi bude stýkat 🙂.

Podle mě má tvůj synek zlý sny a neumí si s nimi poradit, proto tě tak často volá..časem to přejde.

Držím pěsti!

misar91
autor
8. led 2016

@zuzzicek JoJo taky si rikam že to je urco jen přechodné, tak uvidíme...já to mám tak na stridacku,třeba dneska se hrozné hrabal a já se vůbec nevyspala ale ráno jsem se vzbudila dříve než on a vypadal jak andilek a to mě zahrálo u srdicka.mas recht je to vlastně moc hezky 🙂 hlavně bych si měla vážit toho že u mě hledá bezpečí,že mě takhle chce..on totiž není vůbec maminak,klidně by šel kamkoliv s kýmkoliv...