5měsíční dcera se v noci několikrát budí, poradíte?
Maminky, dcera 5m. Do posunu času spinkala do 3h od 7 večer a pak až do rána. Od posunu času je to v 1 a v 4 a v 6 vstáva. Ted poslední dobou už je to i o pulnoci, ve 3, v 5 a v 6 vstava.....Zkousela jsem pred mesicem na noc Sunar..plivala to jak mohla....muzete mi nekdo poradit rady? v utery jdu k dr. Uz jsem docela zoufala z nevyspani.
Me to taky přijde normální. Můj syn třeba týden spi tak, že spí od 7 do 6ti a budí se na kojeni po třech hodinách, pak zas ma týden kdy se budí po hodině..to že se ti vzbudí 2x,3x za noc mi přijde krásný 😀 a malý děti obecně většinou vstávají kolem té šesté ráno.
Jinak mě pomohlo ze jsem odmontovala bočnici u jeho postýlky a prisunula k mojí posteli, takže máme prodloužené letiště, a když se vzbudí tak ani nerozsvitim a jenom si ho vezmu k sobě, nakojim a vrátím zpátky. Pokud není pokakanej tak v noci nepřebaluju při každém buzení, pouze když je plinka hodně počurana. Tím pádem se proberu jenom do polo-probuzeneho stavu a spím hned dal. A malej má pocit bezpečí jak kdyby spal v mé posteli, protože je hned vedle mě ale mě tím odpadá strach že ho zalehnu.
@olga_ to jo no, hlavně v šestinedělí jsem na matku přírodu hodně nadávala 😀
Nepotesim, tohle je jeste pohoda 🙂 my meli budicek i co 40minut. Ted ma a vydrzi i 2h v kuse jupi 🙂
Také myslím že je to naprosto normální, a to ti ještě spí krásně. My se budíme častěji, a to budeme mít 1,5 roku.
tak teda dekuji.🙂Mleka mam dost zatim...myslela jsem v noci ji jen dat toho Sunaru..ale tak pockam no...... 😀

tvoje dítě se chová normálně. Režim dítěte se mění a může se to změnit zase k lepšímu. Kašičky ani sunar nepomůže, jen ti to zkazí kojení. Prostě vydrž...