icon

8,5měsíčního syna vozím stále v hlubokém kočárku

mandala
4. říj 2014

Milé mamči, prosím o váš názor, mám syna 8,5 měsíce, stále v hlubokém kočáru, když jsme kupovali, schválně jsme kupovali takový, aby se vešel ještě letošní zimu, nebo alespon část zimy do korby. Malej je takhle spokojenej, má nastavitelná záda, takže pěkně vidí ven, hlavně mám pocit, že je pěkně v teplíčku, jenže... Většina dětí narozená s námi, nebo i dříve jsou už dávno ve sportovní verzi a já už si začínám připadat docela blbě, zejména, když se nad tím maminy podivují. Procházela jsem různé diskuse a opravdu většina mamin dává třeba ještě před půl rokem, tak nevím. Vydrželi jste někdo aspon do roka v hlubokém ? Dík za vaše názory.

Strana
z2
lilibeth
23. říj 2014

Já jsem vozila malou v hluboké až někdy do roku a čtvrt. Je lednová, takže měla rok v zimě. Ve sporťáku mi přišlo, že jí nebude tak teplo ... tak se vozila v sedě v hluboké korbě. Netáhlo na ji z boků.
Je sice pravda, že jsme na podzim občas jezdili ve sporťáku, ale na hlubokou byla zvyklá, a když seděla, tak jí rozhled nechyběl.

Na ostatní maminy se vykašli. Co se budeš trápit názorem nějaké ženské, která ničí dítěti záda posazováním do sporťáku, když ještě samo nesedí 😀

ivular
23. říj 2014

My jsme na sporťák přesedlali zhruba v tom půl roce - a sice na radu rehabilitační terapeutky, že dítko by mělo být co nejvíce na bříšku a zatímco v korbě by muselo čučet "do zdi" ve sporťáku má lepší výhled a zapomene, že ležení na bříšku je pro něj nepohodlné 😉
Jinak pohledy okolí samozřejmě nejsou argumentem pro změnu 😉

kate02
23. říj 2014

Já myslím, že to je jedině dobře, že je v hlubokém. Máme květnovou dceru a také jsme vybírali větší kočár, teď jí bude 5 měsíců a místo má a do jara mít bude. Já nikdy nepochopím, proč dávají maminky sporťák, už třeba v 5ti měsících a ještě čelem od sebe.

hedusska
23. říj 2014

Bratranec má soro ročního syna a taky jezdí v hlubokym... vejde se tam, tak proč ne..a vetšinu času jezdí tak že v nem klečí a je spokojený

Strana
z2