Kočár Roan Marita, jak dlouho se do něj dítě vejde?

mandala
22. říj 2014

Prosím mamči, které jste měly nebo máte tento kočár o vaše zkušenosti, my používáme ještě korbičku, ale zkoušela jsem nasadit sporták a přijde mi docela krátký a těsný, náš malý je zvyklý spát v kočáru, jde mě o to, jak dluho se tam vůbec vejde, nebo se mě to jenom zdá ? A taky mě přijde docela nízko boudička, když jsem ho zkoušela posadit, měl ji skoro nad hlavou. Tak, jak jsem byla spokojená s hlubokou verzí, tak ted jsem docela zklamaná, můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti ? Děkuji

evulina77
22. říj 2014

já mám taky roan marita, budu mít ten stejný i na třetí dítko. Hlubokej kočár je hodně fajn, ta sportovní verze není nic moc, ale dá se. Já tam mívala holky hlavně v zimě, to je fakt tank a projede všechno, a na teplý jaro a léto jsem měla golfky, který jdou polohovat do lehu. Takže jsem sportovní verzi roanu měla tak do roku a půl holek.

sheeni123
23. říj 2014

Mame uz na druhe ditko a odjezdila jsem s tim vse, maly je na svuj vek (2,5) hodne velky a jezdime porad, na spani je porad akorat. Vadil mi jen v zime, kdy jsem v nem mela fusak, to tam byli nacpani oba. A teta mi musela trochu upravit ten nanoznik, ale za ty penize vydrzel kocar opravdu hodne, i skejt jsme k nemu meli par mesicu.. Ale je fakt, ue ta uboka korba je mnohem lepsi nez sportovni.

mandala
autor
23. říj 2014

@evulina77
@sheeni123 Děkuji za názory, vidím to tak, že přes zimu s korbičkou ještě chvíli vydržíme, pak uvidíme.