9měsíční se tře. Co to může znamenat?
Maminky setkala jste se některá s tím že by se miminko jakoby třelo o postel? Nebo i o mě když ho mám na ruce? Nevím jak to popsat:D zkuste si představit se€ualní polohu kdy je muž nahoře a jakoby se o vás tře😂 tohle dělá můj 9 měsíční, i ve spaní, pak několikrát když se probudí, pak když ho mám na ruce, co to může být?😂
Dcera cca od 1,5 začala masturbovat v autosedačce o pás, potom to začala dělat i o nás ale pouze tehdy když se jí chtělo kakat, probrala jsem to s paní doktorkou a říkala že je to normální a snaží si oddálit stolici a v autě jí to je proste příjemný. Prý na to nemáme upozorňovat přejde to 😂😂 jasně jsou jí 3 a v autě to dělá stále 😅 na stolici už ne
To, že děti masturbují, je normální (ano, starší to dělal hodně). Manžel - dětský doktor - mluvil i o případu, kdy kvůli tmu řešili EEG, protože miminko vypadalo, jako by mělo nějaké záchvaty.
Prostě z toho vyrostou... V tomhle věku to nemá nic společného se sexem nebo zájmen o druhé pohlaví nebo tak, jde prostě o silný, příjemný fyzický vjem.
Ano, je to normální a už jsem se s tím taky setkala, ale rodiče to přestali řešit a upozorňovat na to, tak to prostě dělat přestal.

Kamaradcin syn se dlooouho trel o koberec😀, ted si pomaha rukou😀