icon

Bolení břicha po UM. Co s tím?

kopba
7. srp 2020

Zdravím všechny. Dnes jsou dcerce 3 týdny. Nekojim, takže je úplně na UM. Z porodnice jsme sli přímo na bebu, kterou jsme tam dostávali. Po asi 10 dnech nám ale začala hrozně plakat, měla křeče do břicha a úplně se kroutila. V břiše ji neskutečně krucelo. Po poradě s doktorkou jsme přešli na HiPP comfort. Na něm jsme nyní 3 den. Do jídla přidávám kapky sab simple. Zlepšení trochu je. Celou noc je klid, ale ráno před stolici a po hrozný řev a bolesti. Nakonec většinou pomůže až rourka.. to samé večer okolo 7 kdy koupeme. Třeba 2 hodiny pláče a kope rukama i nohama a má bolení..
Nevíte někdo co to může být a co s tím?
Děkuji za odpověď.

deaneira29
7. srp 2020

Nam beba dělala to samé úplně prcka zabetonovala, po přejít na Hipp se vše srovnalo tak do týdne, jinak pomáhalo nahrivani bříška polštářkem z dm a cvičenío s nožičkama. Já kapky nedávala nakonec žádné vše nám to zhorsovalo 🤷‍♀️

kopba
autor
7. srp 2020

@deaneira29 S nožičkama ji také cvičím a ještě masíruju bříško krémem pupík. Prdí ukázkově, tak je zkusíme tedy taky chvíli zkusit nedávat. Doufám, že ne tedy ještě brzy a srovná se jí to. Děkuji.

zelenaesmolda
7. srp 2020

@kopba
co kdyz ji nedelaji dobre ty kapky?zkusila bych pred zmenou mlika zmenit tohle

kopba
autor
7. srp 2020

@zelenaesmolda kapky jsme též měnily. Z espumisam na sab simplex

leniczka23
8. srp 2020

Já si myslím že pokud to nejsou nějaký několikahodinový záchvaty tak to prostě k tomu patří. To bolení bříška je ve většině případech nedozrálým střevním traktem a jelikož je na UM je to většinou u těch dětí o něco horší. Ještě bych počkala až si to nové mlíčko sedne, a ty kapky bych taky klidně vysadila. Je fajn že s ní cvičící w že hezký prdí, tím ji pomůžeš tisíckrát lépe 😊
Držím palce ať je to brzy za vama 😉

miba10
8. srp 2020

@kopba ten Sab simplex dávej do každého mlicka. Nebo ještě zkusit probiotika. Taky fungují super na kadeni a na bříško

kopba
autor
8. srp 2020

@leniczka23 je to jak kdy. Někdy brečí hodinu, někdy 3 až do dalšího jídla je to individuální..

kopba
autor
8. srp 2020

@miba10 mě od doktorky bylo řečeno probiotika nedávat, že když má hipp comfort obsahuje jich až dost..