Časté ublinkávání na bříšku. Je to normální?

9. led 2022

Ahoj maminky...je normalni to,ze muj chlapecek na brisku porad ublinkava?kdyz si ublinkne po jidle tak to chapu ma plnej pupek a macka si ho...bohuzel udrzet ho se nepretacet je temer nemozne...jenze on mi na brisku ublinkava treba i dve hodiny po jidle🤷🤷🤷resim asi hovadiny co...😞muj pediatr ublinkavani moc neresi pry to dela kazde mimco...jenze ja vsude ctu ruzne nazory,diskuze a sem z toho nervozni...trva to ted tak mesic driv to nedelal...je pravda ze driv na brisku travil mene casu nez ted..je mu 5 mesicu

pampeliska1313
9. led 2022

Syn půl roku, na bříšku zvraci třeba i po dvou hodinách, když se moc rozjede, ruzne se kroutí, máchá rukama nohama, myslím že je to normální.

eithelwing
9. led 2022

Některé děti jsou hodně ublinkavaci. Moje obě byly takové. Mladší syn se kvuli tomu i dost naplakak, pálilo ho to, tam bylo potřeba upravit u mě stravu, některé potraviny ho i skrz kojení dráždily.
Dceri to bylo cca kolem pul roka sumak. Lezela na brise, blinkla si a jeste si s tim celá pobavena hrala. 🤦😀 Ustalo to, když si sedla nebo zacala lézt.
Na váze pribyvali oba normálně. U syna jsme nadměrný reflux řešili sirupem gastrotuss, pomohl.

autor
9. led 2022

@eithelwing on nastesti nezvraci ale fakt si jen ublinkne...dost casto ted dela letadylko zveda ruce nohy a fudis lezi jen na brise tak to bude tim..ocividne mu to taky nevadi protoze si v tom jeste lebeni a rozpatlava to rukama🤦🤦jinak zadne problemy nema,neblinka ani pri odkrkavani proste jen na brisku...me jen zarazi ze i po takove dobe od jidla.

emillyhk
9. led 2022

Pokud si ublinkne trochu, tak to neřeš, většina dětí z toho vyroste. Syn ublinkával ještě v 8m 🙈 V kombinaci s příkrmy to byl zážitek 😄

sigyn
9. led 2022

Nám ublinkávalo dítko prakticky kdykoliv. Neustále jsme byli v pohotovosti a měli po ruce plínku na otírání. Jak začne sedět a pak i lézt, tak to postupně začne mizet. Můžete zkusti zahustit mléko nutritonem, ale nám moc nepomohl.

nazka
9. led 2022

Starší blila furt, když byla na břiše. Je to na každém videu. No a teď ji je 5 a půl a je zdrava

mamikry
9. led 2022

Náš malinký ublinkával často a pomohlo mu až to, že jsem vysadila mléko. Vadila mu bílkovina.