icon

Červený zadeček. Co na něj?

katcerv8
7. bře 2020

Prosím, poradíte mi, co na takový červený zadeček? Syn má dva týdny. Děkuji.

Červený zadeček. Co na něj?
Strana
z2
slunickovm
8. bře 2020

@katcerv8 je bobek zarudly cely. Mohlo by jít o novorozenecky erytém nebo tak nejak. U našeho dítěte jsme to meli taky cely hrudnik rudy a pod plenkou. Ale hned jsme leteli k doktorce řekla, ze je to ten novorozenecky erytém a ona tomu rika reakce na život. Nijak jsme to neřešil na hrudníku, ale vyměnili plenky a možná trochu promazavali. Na zadeček ten imazol. Ale podle me by to mel hned vidět lékař u takového miminka

novamamina
8. bře 2020

@amazonkajanik no já bych byla u dr hned. Asi to bude nějaká alergie. Na prášek, aviváž... Pokud to teda opravdu neni oparenina/spálenina... Snad paní napíše jak dopadly. Je mi miminka neskutečně líto. Má i nějaké fialové ucho... To je celý divný

amazonkajanik
8. bře 2020

@novamamina no právě,že je maličký na zádech až po krk rudý, ale ten zadeček je šílený,až mě bolí u srdce. Alergie na prací prostředek by byla více po těle,ale tady se zdá,že periferie rukou a nohou jsou čisté. Našemu malému se teď udělala jakoby trhlina na kůži od konečníku nahoru k pytlíku(cca 0,5cm)asi jak peruje na koleni. I přes to,že mazu sudocremem, ale nebolí ho,nerozšiřuje se,nemokva. Jakmile by ale byla změna,okamžitě letím,nebo kdyby reagoval na dotek,když jsem to našla. Ale tohle je fakt extrém,obzvlášť u tak malého dítěte,kdy pláč může znamenat všechno možné a zároveň nic,jen že chce maminku. Taky doufám, že paní napíše,jak dopadli

katcerv8
autor
8. bře 2020

O opařeninu se nejedná, zřejmě to bude z plen, jelikož nic jiného jsem neměnila... Malý je focenýihned po vytažení z vany a fotka opravdu zkresluje, tak červený ve skutečnosti není.... Vyměnila jsem pleny a mažu imazolem a je to o dost lepší...

novamamina
8. bře 2020

@katcerv8 tak snad se to zahojí. Opravdu to vypadá děsivr

petulejan
8. bře 2020

Modrá indulona 👍 malá měla prdelku rudou,zaparenou,nepomohlo nic až ta Indulona.

kuttu
8. bře 2020

@evilin Tak zrovna tyhle eko plenky z DM dopadly naprosto katastrofálně pro velmi vysoké Ph

marketa1218
9. bře 2020

Vypadá to opravdu ošklivě. Zašla bych s ním určitě k doktorce, pokud se to nezlepší. Musí ho to bolet

amazonkajanik
9. bře 2020

@katcerv8 ty jo,tak to zkresluje teda děsivě. Tak to je dobře,že se to zlepšuje. Mě se malej paradoxně oprudil po masti od Hippu, ale to bylo naštěstí pár pupínků. A pampersky pro změnu pročůral,takže ty jsem zamítla hned zpočátku

zatecka0
22. bře 2020
Uživatel zatecka0 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zatecka0.

zkusila bych vyměnit plínky, jestli mu třeba nedělají zle

pavla555
22. bře 2020

Ja mela velkej problem po ATB a zabral nam ZITENAX a doporucuji vyradit vlh. ubrousky (na dobu kdy he hodne opruzenej) a pouzivat vodu s hermankem (silnej caj)... a nebo koupel v hermanku ci v rebricku....

calvac
22. bře 2020

@katcerv8 u nas Weleda - uplny zazrak a na nejhorsi pripady Imazol. Ale Weleda opravdu zabira skvele a velice rychle.

eithelwing
22. bře 2020

@katcerv8 Plenky jsou někdy prevít... My jednou z nouze použili jinou značku plen (zapomněla jsem) a hned měla malá zadek rudý. Jinak ten sudokrém je fajn, případně já dávala heřmánkové obklady. Hlavně ať je lépe. 🙂

veruuu_kubesovic
22. bře 2020

okamžitě k doktorce!!! co používáš za plínky?

evilin
10. dub 2020

@kuttu Aha, to jsem nevěděla. Hledala jsem hodně na internetu a našla jsem spíše kladné hodnocení. Můžete mi prosím dát více informací? Kde najdu ten test a v čem dětem škodí? Děti nikdy neměly s plenkami problémy.

ladyhacek
10. dub 2020

pleny DM babylove - za mě nejlepší - nesmrdí mi tak jako pampersky, vydrží a syna sjem vůbec nemalzala a nic. )jen když rosotu zuby a má tekutou stolici a dráždí ho to)

kuttu
11. dub 2020

@evilin V časopise Téma bylo srovnání plen eko a normálních jednorázových...posilam vysledek tech Eko plen DM

evilin
11. dub 2020

@kuttu Moc děkuji. Tak to mě teda nepotěšilo. Jsou to nejlepší plenky vzhledem k ceně, co jsme měli. Po jiných byly děti opruzene. Nemáte tip na lehce dostupné eko plenky v podobné cenové relaci? A nebo se třeba výrobce polepší. 😁

Strana
z2