Prsní vložky, mast na bradavky i zadeček

calvac
7. únor 2018

Ahojky, prosím, kde kupujete levné prsní vložky? Teta, DM, lékárny...?
A taky jakou mast užíváte na mimi zadeček a bradavky - vyplatí se koupit na zadeček a bradavky zvlášť nebo raději jedna mast na obojí? Děkuji. Eva

verunka_korunka
7. únor 2018

Prsni vlozky jsem na druhe dite koupila textilni. Mnohem prijemnejsi, lip saji, min se lepi nez ty jednorazove.
Na zadek se doporucuje bepanthen, stejne tak na bradavky. Na me to teda moc neudelalo dojem. Na zadek jsem radeji pouzivala zasyp nebo mast s aloe od lr. A na bradavky, pokud nemas problem, staci potirat materskym mlikem. Pokud mas problem, tak na suche doporucim purelan od medely (obsahuje 100% lanolin) a na rotlzkousane, polave atd mi nejvice pomohla obycejna kalciova mast, ale ta se musi pred kojenim omyvat.

calvac
autor
7. únor 2018

@verunka_korunka dekuji za info 🙂

semisovamys
7. únor 2018

Ja kupovala na internetu prsni vlozky Chicco s gelem. Uplne uzasne, nikdy neprotekly, vzdy jsem mela pocit sucha, nic nezapachalo. S obycejnymi noname napr z tesca se to neda srovnavat a o tolik levnejsi nebyly. Mam doma i latkove, byly drahe a za mne teda vyhozene penize. Moc toho nepojaly, byly dost viditelné pod trikem a kdyz protekly( treba po hodine noseni) tak hned mokry flek na triku..

Na zadecek pouzivame od malicka u obou kluku sudocrem( sice jednorazove se to zda jako drahe, ale vydrzi opravdu hooodne dlouho, napr krlimek za 300kc klidne i 3/4 roku, rok). Zkusili jsme i weledu a bephanten ale ani jedno nas o sve kvalite nepresvedcilo.

calvac
autor
7. únor 2018

@semisovamys děkuji moc.🙂

blahova_andrea
7. únor 2018

já kupovala prsní vložky v dm, vycházely tehdy nejlevněji. na zadeček bepanthen a na prsa mast od medely. nic jiného mi nezabralo a že jsem toho zkusila ☹

jaaaninda
7. únor 2018

Prsní vložky jsem používala látkové, neměla jsem s nimi žádný problém, jen pod trikem šly víc vidět, ale na doma a procházky perfektní. Měkké, savé. Je třeba koupit s PUL vrstvou kvůli protečení. Na zadek Bepanthen a mesičková weleda, bradavky stačilo mateřským mlékem, ale ja nikdy neměla s nimi větší problém.

alebo67
7. únor 2018

Ja používám jednorázové prsní vlozky JOHNSON'S BABY a za me dobry. Mela jsem i jednorázové z DM a ty mi teda nevyhovovaly. Ono je to hrozne individuální,u prvni dcery jsem nepotřebovala nic,i když jsem kojila do jejich 15mes,nic mi z nich mimo kojeni neteklo,ale teď u druhé dcery mi když kojim,tece z druhého prsa.
Na bradavky je super ten Purelan a nebo prave z DM krém na bradavky a oproti Purelanu o hodne levnější.
Na zadeček u obou sudocrem,ale máme doma i Bepanthen a obojí dobry🙂

hankaros
7. únor 2018

Kombinovala jsem latkove, kdyz to hodne teklo a bylo vedro, pozdeji pak jednorazove z drogerky, myslim z dm a z rossmana. Latkove byly funkčně lepsi. Mast na zadek sudocream pri velkych problemech, bepanthen pri drobnych opruzenich, preventivne jsem nemazala, omyvala jsem vodou. Jednorazove ubrousky jen nouzove. Na bradavky na suche, popraskane mesickovy olej, pri kvasinkach gencianku a na to mesickovy olej.

zmrz_lina
7. únor 2018

Prsní vložky látkové (mám značku katyvbaby), na zadeček jsem nikdy nic nemazala, nebylo to potřeba. Doma jsem ale pro jistotu měla lalium od Eone. Na bradavky obyčejný lanolin z lékárny, je to to samé,jako purelan, jen výrazně levnější.

calvac
autor
7. únor 2018

@alebo67 prosím, kolik stojí ty DM prsní vložky a kolik stojí DM mast na prsa? Děkuji.

lucie01
7. únor 2018

Používala je Johnsons prsní vložky, nebo pak přímo z DM, ty byly za pár kaček. Na zadeček a bradavky bepanthen.

alebo67
7. únor 2018

Ty DM prsní vlozky cca 50kc,ale nevim kolik jich tam je. Ale jak jsem psala,ty mi moc nevyhovovaly. Jsou takové moc rovné a moc nelepi. Oproti těm Johnsons,těch je v baleni 50ks a v DM stojí 100kc. A ten jejich krém na bradavky stojí taky cca 50kc a Purelan 300kc,takze to je už rozdíl a je fakt dobry.

alebo67
7. únor 2018
leymea
7. únor 2018

@calvac vlozky do podprdy pouzivam od johnsons baby a bez problemu (100,-), na bradavky mi bepanthen nepomahal tak jsem poridila Purelan (300,-) a parada. Na prdku pouzivam doma sudocrem (cena se odviji podle velikosti) a naprosto nam vyhovuje. Na cesty mam bepanthen, ale na opruzeniny nam nepomohl, sudocrem nastesti jo 🙂

calvac
autor
7. únor 2018

@blahova_andrea díky moc 🙂

calvac
autor
7. únor 2018

@jaaaninda díky, díky🙂

calvac
autor
7. únor 2018

@alebo67 Děkuji moc za info i foto. 🙂

calvac
autor
7. únor 2018

@hankaros díkyyyyyy

calvac
autor
7. únor 2018

@zmrz_lina díky, tyto značky neznám, už jdu hledat

calvac
autor
7. únor 2018

@lucie01 děkujiiiiii

calvac
autor
7. únor 2018

@leymea díkyyyyyyyyy

kafr
11. únor 2018

Holky teď mají v letáku v Lidlu prsní vložky, 30ks/69,90. Zkoušely jste?

barbara04
11. únor 2018

ono pak mam ten zsdecek muzes zkusit treba 5 krému nez prteti neco sedne, my mame s malou ted problémy, tocim sudocrem, bepanthen a imazol ale hlavne nesnese jakékoliv chemické pleny...

calvac
autor
11. únor 2018

@kafr Já jsem je nezkoušela. Netuším, jaké budou.

calvac
autor
11. únor 2018

@barbara04 Děkuji, my jsme kdysi synovi pořídili Rybilku a trefili jsme se ihned. Rybilka dosti podražila, tudíž víceméně hledám jiný krémík.

barbara04
12. únor 2018

@calvac mě ten jeji zadek stoji majlant 😀

tynka9
12. únor 2018

Prsní vložky kupuju johnsons baby (růžová krabice). Do teď jsem je brala v lékárně za 139 Kč, ale včera jsem je objevila v DM za 99 Kč. Jinak jak tu někdo zmiňoval purelan na bradavky. Je dost drahý, na to, že je to jen čístý lanolin. Nechejte si ho namíchat v lékárně a vyjde to o dost levněji a hlavně vám připraví i třeba menší množství na vyzkoušení.

patmouse
12. únor 2018

DM mast na bradavky taky vrele doporucuju! S prsy jsem problemy nikdy nemela,ale kdyz male zacly rasit zuby,tak jsem chvili mela podrazdene bradavky a mast mi moc pomohla.
Na zadek pouzivam mesickovou Weledu, byla to jedina vec,ktera nam opravdu zabrala,kdyz mela mala osklive opruzeniny. Masti od doktora nepomahaly,az weleda. Pro me je to zazrak!
Prsni vlozky pouzivam Johnson v ruzove krabici. Nepatri sice mezi ty nejlevnejsi,ale vyhovuji mi nejvice. Nemela jsem teda nikdy moc problem s tim,ze by mi mleko samo teklo i mimo kojeni,ale pro ten pocit “cistoty” prsni vlozky nosim denne. Nemusim tak alespon mit kaudy den novou podprdu. 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru