icon

Chcete zdarma vyzkoušet aplikaci pro sledování aktivit dětí?

tomaskolo
3. led 2022

Zdravím! Když se nám narodil syn, potřebovali jsme zaznamenávat jeho denní aktivity jako kojení a výměnu plenek. Protože se živím programováním, vytvořil jsem aplikaci, kterou moje žena pro tyto účely používala. Jelikož jsem nechtěl tento projekt zahodit, nahrál jsem ji i na Appstore, aby byla užitečná i pro jiné maminky. Lze tam zaznamenávat: kojení, odsávání, výměnu plen, spánek, příkrmy a další věci. V přehledu pak vidíte, co se ten den dělo. Nechtěl by tu aplikaci někdo z vás zdarma vyzkoušet? Pokud ano, napište mi a pošlu vám promo kód. Rád bych věděl názor i ostatních maminek, abych věděl co do budoucna zlepšit. Aplikace je dostupná pouze pro iPhony. Děkuji

Ke stažení zde: https://apps.apple.com/cz/app/baby-diary-tracke...

merope
3. led 2022

@tomaskolo Sice už mám tohle období za sebou a navíc nemám apple, ale pokud se to tam zadává nějak snadno, tak je to velmi užitečné. Já měla vytištěnou tabulku v excelu, kde jsem zadávala na denní bázi (zpočátku) váhu, časy kojení+množství (i UM měl zpočátku z lahvičky) a léky. Bylo to pak i zpětně zajímavé sledovat. Na postýlce jsem měla navíc hodiny, kdy jsem kojila naposledy, protože spánkový deficit udělá své - jsem nakonec nevěděla, zda jsem kojila před hodinou nebo třema...

nikishkaaaa
3. led 2022

@tomaskolo škoda, že není na google play

tomaskolo
autor
4. led 2022

@merope Žena to právě zpočátku taky psala na papír. Vlastně to dělala dost podobným způsobem. Ale říkal jsem si, že v telefonu bude mít ty časy a délku kojení pro jednotlivé dny graficky znázorněny. Navíc se nám doma ty papíry ztrácely 🙂

lentilkah
6. led 2022

@merope K cemu je dobre vedet, kdy si naposled kojila? Chce napit, tak dam prso a spim dal.
Neber to jako rypani, fakt me to zajima.

gracinka7
6. led 2022

@lentilkah mě takové tabulka taky přijde zbytečná.

lentilkah
6. led 2022

@gracinka7 Nekdo to asi potrebuje mit nejak nalajnovane, mit prehled 🤷
A kdyz si vzpomenu na porodnici, kde mi par sester hustilo, ze mam kojit po 3 hodinach...

merope
6. led 2022

@lentilkah Jsme měli příkaz od doktorky krmit max po 3 hodinách kvůli neprospívání. Něco jako "chci prso" moc nefungovalo. A hlavně když řval po půl hodině, typicky chtěl spíše něco jiného. Jenže já často ani netušila, zda jsem krmila či nikoli. Jo a navíc jsem pravidelně odsávala, aby vůbec nějaký mlíko bylo. Malý se nezvládal přisát. Z porodnice jsme šli s vahou něco přes 2 kila. 5 kilo měl tuším až v půl roce (nedonošenec).

merope
6. led 2022

@lentilkah Jo a krom toho tam bylo potřeba zapisovat i léky - bral ráno i večer, něco třeba jen 2x týdně a jelikož jsem v noci nakrmila, pak odsávala, pak šla spát a za chvíli nanovo, tak ta pravděpodobnost chyby byla veliká. Fakt jsem často netušila, zda jsem krmila před hodinou nebo před třema a zda jsem dala léky, to často netuším ani teď. Stimulovala jsem na KET a často absolutní prázdno, zda jsem lék brala či nikoli - si musím pamatovat, kdy beru platíčko a odpočítávat.

lentilkah
6. led 2022

@merope Dekuju za odpoved.

merope
6. led 2022

@lentilkah Ono fakt pokud máš neprospívající dítě, je to magořina. A furt taky řešíš, zda to děláš dobře či co děláš špatně. Obdivuješ děti, co se kojí v parku na lavičce "na požádání" a obdivuješ "faldíky" 😀.

lentilkah
6. led 2022

@merope Jasne, chapu. Ja proste automaticky strkam v noci prso, aby se ani nestacila probrat 🙈

rozitta
6. led 2022

Také jsem první týdny zapisovala váhu před a po kojení, abych věděla kolik toho syn vypil. A také časy - intervaly kojení. Moje máti si klepala na čelo. Ale potřebovala jsem to prostě vědět, moc nepil, pořád by jen spal.

elis101
8. led 2022

Super napad. Skoda, ze uz to mam za sebou (nebo teda vlastne diky bohu...)
Když to bude jednoduché, intuitivní pro nevyspalou maminku, bude to fajn pomocník

Já hodne zapisovala prikrmy, urcite skoro do roka