Čím chránit nohy u lezoucích dětí
Hezký večer, syn 11 měsíců mi leze jako tryskomyš a má neustále od práhu modřiny na nožičkách. Mají to taky vaše děti a jak nožky ochránit? Nevyrábí se nějaké kolennì chrániče?
Kamarádka stříhá delší ponožky a dává na kolínka, je to super 😊
Koupila jsem nakoleniky, mám nastrihany i ponožky, ale většinou nedávám nic. Jen občas na zahradu. Spis mi vadí, že si jednou odrela palečky a nárty, ale na to dávám capacky
prodávají se protiskluzové návleky na kolínka tak třeba to pomůže 🙂
Nic, ať se učí že mají být opatrní, že to bolí..
Take nic, kdyz to dceru boli, zacne lézt jako pavouk.
nedávám nic, ty kolenní návleky se nedoporučují, protože hodně z nich je hodně těsných na krajích a může to prý dělat paseku okolo kolínek (nedokážu to bohužel vysvětlit, ale bylo to něco s žilkama a omezením pohyblivosti díky tomu tlaku)..navíc se tím nenaučí větší opatrnosti, zrovna min týden jsem se na to ptala na fyzio🙂 na nožičky dávám normálně ponožky s takovým tím protiskluzovým na ťapkách
Používali jsme chrániče. Lezl v létě po kamenech a štěrku. Malý je hubeňour a nic ho nikde netlačilo. Za mě spokojenost.

@ronja55 ja jsem koukala na netu, ze se prodavaji navleky na kolinka, ale zas jsem cetla, ze to neni dobre na ten pohyb no.. nakonec jsme neporidili, a v pohode, kazde dite takhle leze, tak jsou na to asi staveny 🙂 jako prah chapu, ze je blbej, nas syn ho od zacatku radeji prelejza :D jako opatrne prekroci 🙂 tak uvidis..zadej si normalne chranice kolen pro miminko 🙂