icon

Co dělat s neutišitelným miminkem, které stále pláče?

17. bře 2024

Prosím o radu. Mám neuvěřitelně uplakanek mimino. Je mi 5.meiscu a když je vzhůru tak furt řev....až jo nosím nebo ne zkouším vše možné pořád poplakava. Zacel se otáčet na břicho a to je děs furt se na to břicho otaci a řve a řve klidně už od 5.od rána...když ho vracím na.uada tak do 5 sekund zas břicho a řev. Já už jsem fakt.zoufala a nevím co sním mám dělat....

autor
17. bře 2024

Mám další dvě děti a ten maldsi spavá se mnou takže mě ho pořád budí, do toho nespím snad ani dvě hodiny v kuse furt se budí tak už začínám být zoufalá....žádný spánek celý den v zápřahu a mimco co furt brečí 🙈

lenerka1
17. bře 2024

Dělá to od narození nebo až teď? Napadá mě blokáda na páteři, Kiss syndrom.

autor
17. bře 2024

@lenerka1 od mala je hodně uplakaný

lenerka1
17. bře 2024

Tak to bych se podívala na ten kiss syndrom. Může to být i povahou, ale může ho v některých polohách něco bolet a odblokování by mohlo pomoct.

autor
17. bře 2024

@lenerka1 děkuji mrknu na to

palja
17. bře 2024

Může to být ten Kiss syndrom, krční blokády z porodu.
Já mám 2 dcery a obě byly jako mimina hodně uřvané a uvztekané, žádná blokády neměla, takže se to u dr uzavřelo, že mají takové povahy.
Ta starší má vývojovou dysfázii, což je neurovývojová porucha, takže taková mohla být kvůli tomu. U ní se to spravilo až začala mluvit, takže až okolo 4.roku.
Malá má 2 a ta se zlepšila kolem roku a půl.
Takže u nás je to povahou dětí. Vím, jak se cítíš. Není to nic příjemného. Já jsem holky nosila v ruce, aby neřvaly. Nikde nechtěly být sami odložené. Ale vím, že se nedá nosit celý den, zvlášť, když máš ještě další děti