Devítiměsíční dítě se častěji budí v noci. Máte zkušenost?
4. bře 2025
Zdravím,
Dcera asi před měsícem přešla na 2 denní spánky, oba většinou trvaly zhruba tu 1hod-1,5hod, někdy se mezitím po 30 minutách probudila, ale podařilo se mi ji znovu uspat.
Poslední dny se to nějak cele rozhodilo a po těch 30 minutách se mi ji většinou nedaří uspat, ale potom večer už je hodne přetažená a začala se častěji budit v noci. Mate někdo zkušenost ?
@evellin123 moc děkuji ☺️

@terss ahojky ,mám a rovnou dvě zkušenosti a jediné co můžu poradit vydržet. U Vás to můžou být i určitě další zoubky co se můžou klubat. Jinak mám dvě děti a můžu potvrdit ,že každé dítě je úplně jiné ,takže prostě vysledovat co jí bude nejvíc vyhovovat . My doteďka bojujeme s dcerkou 18 měsíců nedari se mi nastavit pravidelnost. Jeden mi usne v 10.30 a spí do 13.00 a pak třeba ještě v 17. Do 18 a druhý den usně ve 12.00 spí do 14.00 a pak až večer v těch 20.00 no je to pro nás fakt náročný ať dělám co dělám ,nemám to každý den stejný a to bych si přála ,aby měla pravidelný režim . Takže opravdu vydržet ,sledovat potřeby dcerky a tomu se přizpůsobit za další měsíc to bude zase jinak. Držím palečky a posílám hodně síly ✊🍀