icon

Doma nechce pást koníčky, poradíte?

katawo
11. kvě 2012

Holky potřebuju rady a porady. Ten náš miláček vždycky u doktorky boduje s hlavičkou, jak krásně drží, otáčí ji ze strany na stranu a doma prostě bez úspěchů. Já si připadám jako blázen, doktorka pochválí a on mi doma stávkuje. Nechce ležet na bříšku, pláče, vzteká se. Když už mi hlavičku zvedne (nejlépe nám to jde po koupání), tak mi ji stáčí spíše k jedné straně. Blbnu s hračkama, mluvím na něj, ale bez úspěchu. Na ruce hlavičku normálně drží. Nerada bych skončila u nějaké Vojtovky. Děkuju za rady

roryna
11. kvě 2012

@katawo jak je starej?

katawo
autor
11. kvě 2012

@roryna V pondělí měl 10 týdnů

roryna
11. kvě 2012

@katawo tak to bud v klidu on je jeste malinky a u toho koupani jak rikas ze je v klidu tak vyzkousej jak je na brisku tak mu masiruj zadicka od krcku az dolu k zadecku vem si olejicek a od vrchu jed az dolu a uvidis jak bude zvedat hlavicku.

kachen
11. kvě 2012

To neni zadna traga. Moje to taky na brisku nesnasela. Zacalo se ji to libit, az se tam sama otocila. V 6mesicich. Do te doby, kdyz jsem ji na brisko polozila, zacala se po chvilce vztekat a ryt nosem v zemi, a pak vypilovala asi od 4,5 mesice otaceni z bricha na zada, takze uz nebyla sance ji tam nechavat delsi dobu. Opozdena neni.

slundo
12. kvě 2012

Je jeste maličký. Náš vůbec nechtěl být na bříšku, začal pást ve 3 měsících, ale polohu na bříšku si oblíbil až když se naučil překulovat sám 🙂