Fenyklový čaj. Jak je lepší podávat?

nock
16. led 2023

Zdravím, mám skoro měsíční holčičku a celkem dost ji trápí prdíky. Používáme espumisan ale přijde mi hrozně moc používat pred každým kojením ale i tak to pomůže jen na chvíli a někdy mi přijde že to i zhorší ale nepoznám to. Chci zkusit fenyklový čaj ale nejsem si jistá zda je lepší podávat ho skrze mléko že ho budu pít já a nebo přímo malou zkusit z lahvičky to naučit, nějaké rady? Z láhve mi přijde že to možná zabere víc ale zase moc z láhve neumí a bojím se aby jí to třeba moc nezapojili bříško a chtěla pak papat. A kolikrát denně bych ho měla pít a kolik jí to dávat vůbec netuším. Pokud má někdo zkušenost nebo něco tak bych byla ráda za radu děkuji.

gdpr
16. led 2023

Ja som caj davala od ukonceneho 1.mesiaca 50ml/den z flasky. Ale nam dost pomohlo masirovanie bruska s Pupik kremom ten som pouzivala od takych 2 tyzdnov.

terkezz
16. led 2023

@nock u nás zabíraly teplé obklady na bříško víc jak čaj😁

chlapecektehu
16. led 2023

@gdpr u nás zabralo právě to že jsem přestala dávat espumisan kapky potom se sám krásně rozkakal a nebolelo ho bříško.
A jak je to tady zmíněné tak krém pupík a masírování bříška nám vždy pomohlo a nebo rektální rourka na prdění.
Popřípadě se dá koupit v Dm drogerii nahřívací polštářek pro miminka za 159,- tuším

ekou
16. led 2023

Já dávala (nabídla) fenyklový popř heřmánkový čaj mezi krmením.

kubesovaadelka
16. led 2023

@nock přikladam foto receptu, který je prý 100x lepší jak fenyklový čaj. Ještě jsme zkoušeli kmínový odvar. 10zrnicek kmínu na hrnek vody. Malou lžičku odvaru jsme prodávali do mlíka zbytek jsme pili my. Dále nám nejvíce pomohla mastička pupík

martulka88
16. led 2023

@nock LP mi u syna poradila kmínový odvar, polohování + jsme dávali espumisan a místo vigantolu terezii a vše se uklidnilo. A ještě jsme masírovali pupík a matali pupíkem.

jjasmina
17. led 2023

@nock pij kminovy odvar, po fenyklu to může být i horší

kubesovaadelka
17. led 2023

@martulka88 ano s tím mohu jen souhlasit a úplně jsem na to zapomněla, vigantol je sice zdarma, Terezie se platí, ale také nám vysazeni vigantolu hodně pomohlo od bolesti bříška