Jak bezpečně ven s pětiměsíčním dítětem v mrazu?
Holky malý 5 měsíců chodíte ven na jak dlouho když je pod nulou ?
Vzhledem k tomu, ze naše tříměsíční neusne přes den jinak než v kocarku, je momentálně nabalena a spi na balkone 😊
S pěti měsíčním bych ven normálně šla. Obličej namazat krémem vhodným do chladného počasí, pořádně obléknout a můžete jít. Já narovinu přiznávám, že i teď v synových dvou letech jsem to já, komu je zima dřív, takže jsme venku tak hodinu a půl, maximálně dvě. Paradoxně dokud byl v kočárku, já si regulovala tempo chůze, vadila mi zima míň 🙈😂
@katanovobran úplně normálně v kočárku je teplo
@katanovobran prvně jsme jeli na hory, když byly dceři 4 měsíce. Dělali jsme celodenní výlety, tipů na Výrovku, atd. Buď v nositku nebo v kočáře a úplně v pohodě. Už ji je 6 a následky nemá 😄
A proč ne? 😮
@patypresdevaty no to já nevim proč to nedoporučuji když je méně než -5 😊
@katanovobran ano můžete. Nám říkala dr, že do půl roku do minus 5, pak může i do nižších teplot.
@katanovobran protože se těm miminkum může hůř dýchat, jak probíhá výměna plynů v plicních sklipcich, byla na to i nějaká studie. Tak proto to někteří dr nedoporučují a upozornuji na to.
od narodenia moj prosincovy syn aj spal vonku cez den 2-2.5hod.aj ked bolo pod 0 samozrejme vo fusaku poriadne obleceny a aj sme chodili na prechadzky... Pre deti na imunitu je to najlepsie co mozes urobit.
@katanovobran do - 5 je to ok, ale teda mě kdyby tam malá usnula na dvě hodiny, tak zmrznu 🤣🤣

V kočáru i na několik hodin.