Jak často se budí vaše 8měsíční dítě v noci?
Maminky, jak Vám přes den spí 8mesicni dítě a kolikrát se Vam budí v noci?
@svatonovadenisa naše malá měla v 8 mes dva spanky dopol a odpol a v noci katastrofa, budila se po 30-60min, kojila jsem nonstop
V 8 mesicich mi obe deti spaly celou noc. (Prvni na UM od 2mesice), druhe od 7 mesice na UM.
*A pres den dvakrát po hodince
Malý má 8 m a právě prochází nějakým vývojovým skokem, takže se nám úplně mění před očima. V noci ne že by se vyloženě budil, max jemně procitne a nespočetkrát se přisaje, v pro něj nejlepším případě se ani neodpojí a spinká a spinká, ale to zas není úplně nejlepší pro mne.. Přes den 2 spánky, většinou alespoň jeden trochu delší, ale ten druhý čím dál častěji přestává stát za řeč.
My teď máme 8,5 měsíce a aktuálně to má tak,že spí přes den 2x.Dopoledne kolem půl jedenáctý si da půl hoďku a pak odpoledne kolem půl druhý buď v kočárku nebo doma dá hoďku maximálně a málokdy hoďku a půl.Večer jde spát kolem sedmý a spí do rána do 7.Někdy se stane,že se vzbudí a straší třeba ve 4 nebo v 5,ale to pak ještě vytuhne.
Muj malej spí od cca 19H30 do 6h00. Mezitím se ale vzbouzí na mlíko. CCa 3x. Ve 23h, ve 2 hod a v 5 hod. Kéž by mi už spal celou noc! Tohle vstávání mě jednou zabije. Přes den spí 2-3x po hodině většinou.
@svatonovadenisa Dcera ma jeden dlouhy spanek pres poledne (cca 2 hodiny) a potom uz nespi. Vecer jde spat kolem 19:30h. Nez jdu spat ja, nakojim, v noci pak kojim vetsinou jeste jednou (kolem 4h), jinak spi.
V 8m spal v noci cca od 19:30 do 5:30, přes den začal spát 1x 30min (do té doby 2x 30min). Je plně na UM
ty jo, tak já koukám, že ten muj spí přes den docela dost!

@svatonovadenisa pres den 2x - 4x podle toho, jak dlouhe spanky to jsou. Bezne ale tak 2x po pul hodine (dopo, odpo). V noci taky bida. Kdyz ma dobrou noc, tak se vzbudi 3x, kdyz spatnou, tak co dve hodiny. Chodi spat kolem seste, vstava kolem pul pate.