icon

Jak často se budí vaše 8měsíční dítě v noci?

svatonovadenisa
30. led 2022

Maminky, jak Vám přes den spí 8mesicni dítě a kolikrát se Vam budí v noci?

mamikry
30. led 2022

@svatonovadenisa pres den 2x - 4x podle toho, jak dlouhe spanky to jsou. Bezne ale tak 2x po pul hodine (dopo, odpo). V noci taky bida. Kdyz ma dobrou noc, tak se vzbudi 3x, kdyz spatnou, tak co dve hodiny. Chodi spat kolem seste, vstava kolem pul pate.

jjasmina
30. led 2022

@svatonovadenisa naše malá měla v 8 mes dva spanky dopol a odpol a v noci katastrofa, budila se po 30-60min, kojila jsem nonstop

petradt1986
30. led 2022

V 8 mesicich mi obe deti spaly celou noc. (Prvni na UM od 2mesice), druhe od 7 mesice na UM.

petradt1986
30. led 2022

*A pres den dvakrát po hodince

kosi_cek
30. led 2022

Malý má 8 m a právě prochází nějakým vývojovým skokem, takže se nám úplně mění před očima. V noci ne že by se vyloženě budil, max jemně procitne a nespočetkrát se přisaje, v pro něj nejlepším případě se ani neodpojí a spinká a spinká, ale to zas není úplně nejlepší pro mne.. Přes den 2 spánky, většinou alespoň jeden trochu delší, ale ten druhý čím dál častěji přestává stát za řeč.

vercousek
30. led 2022

My teď máme 8,5 měsíce a aktuálně to má tak,že spí přes den 2x.Dopoledne kolem půl jedenáctý si da půl hoďku a pak odpoledne kolem půl druhý buď v kočárku nebo doma dá hoďku maximálně a málokdy hoďku a půl.Večer jde spát kolem sedmý a spí do rána do 7.Někdy se stane,že se vzbudí a straší třeba ve 4 nebo v 5,ale to pak ještě vytuhne.

janinasm
30. led 2022

Muj malej spí od cca 19H30 do 6h00. Mezitím se ale vzbouzí na mlíko. CCa 3x. Ve 23h, ve 2 hod a v 5 hod. Kéž by mi už spal celou noc! Tohle vstávání mě jednou zabije. Přes den spí 2-3x po hodině většinou.

laton
30. led 2022

@svatonovadenisa Dcera ma jeden dlouhy spanek pres poledne (cca 2 hodiny) a potom uz nespi. Vecer jde spat kolem 19:30h. Nez jdu spat ja, nakojim, v noci pak kojim vetsinou jeste jednou (kolem 4h), jinak spi.

emillyhk
30. led 2022

V 8m spal v noci cca od 19:30 do 5:30, přes den začal spát 1x 30min (do té doby 2x 30min). Je plně na UM

janinasm
30. led 2022

ty jo, tak já koukám, že ten muj spí přes den docela dost!