icon

Jak naučim syna spát v noci v postýlce? Jak ho uspím?

ewikpepik
15. lis 2011

ahoj, poradíte? malej se narodil v červenci, kdy bylo teplo. tak jsme od rána do večera jezdili v kočárku a v noci hezky spali v postýlce. jenže teď se moc po venku od rána do večera chodit nedá a tak je tady problém. prcek nechce spát v postýlce přes den - vůbec! a první noční usínání je děs a hrůza. vždycky už to jeho brečení nevydržím a jdu ho dát uspat do kočáru. jak ho naučit na noc spát v postýlce? prostě jak ho uspat aniž by brečel, že chce houpat v kočáru.-..

Strana
z2
llluckaaa
16. lis 2011

@veruska007 Bohužel nekecám ☹ Trvá to už několik měsíců a nic nezabírá. Ale jsem optimista a doufám, že jí to brzy přejde 🙂 A taky doufám, že je to jen růstem zoubků (v 9 měsících má už 4), na nic jiného jsme s dr. nepřišli.

veruska007
16. lis 2011

@llluckaaa To je fakt mazec, to jsem neměla ani v šestinedělí. Vstávala jsem max. po hodině až dvou, a i tak jsem z toho byla mrtvá 😝 . My dnes poprvé spali celou noc!!! 😵 To je jistě bonus za ten víkend, kdy v noci byl hore co dvě hodiny, ale hodinu sosal 😅

sarunatko
16. lis 2011

@veruska007 Já jsem si myslela, že kašička je až čtvrtý příkrm, že se nejdřív dává zelenina, maso, pak ovoce a až pak kašičky. Tak jsem z toho jelen 😠 Zatím jen kojím.

veruska007
16. lis 2011

@sarunatko Nám dr. doporučila ty kaše, mohou se od 4. měsíce. Ale po pravdě, já taky napřed dala jeden týden tu zeleninu k obědu... ale noční spaní to nespravilo, takže po týdnu jsem přidala ještě večerní kaše a bylo to ok 😉

sarunatko
16. lis 2011

@veruska007 A od jaké značky jsi je měla? Dala jsi večer kaši místo kojení nebo kaši a dokojit? A kolik té kaše?

llluckaaa
16. lis 2011

@sarunatko Nejdřív by se mělo začít určitě zeleninou k obědu, ale někomu to moc nezabírá na noční spaní, tak zkouší kaši. U nás bylo po kaši velké bolení bříška a prdíky, tak jsme jí ještě odsunuli

veruska007
17. lis 2011

@sarunatko Měla jsem ty první kaše, značky různé, nejlepší byla asi Nestlé a Babylove - ty první, bez příchutě nebo jen s vanilkou. Postupně jsme přidávali další příchutě. Jen ty speciální kaše na noc nám nechutnaly. Dala jsem večer cca v 18.30 kasi, v 19h kojení plus sunar (dokrmovala jsem od začátku) a v 19.30 bobišek krásně spinkal, až do rána.

vonkacka
17. lis 2011

@romcovaklarka myslím,že tím to není.Dávám mu jen trochu k obědu a zbytek mlíko. Prostě se mi mlíčko přestalo dělat. Stejně ho furt přikládám a zkouším to,protože nevím,jak jinak ho budu uspávat. Večer v 18.30h mu dám Nutrilon a pak mu ještě musím dát prso u kterého mi usne. Pak se budí ve 22h v 0,30h a 2.30h k prsu a od 4h ráno jsme vzhůru do 6h a pak si dá hoďku do 7h a je vyspáno. Nevím jak dlouho to takhle ještě vydržím ☹

misi.21
17. lis 2011

Ahoj holky,tak dnešní noc horší. Usnula asi ve 21.30 h,u prsa,jak jinak,ale na to jsem so zvykla. Jenže taky jsem byla zvyklá,že jsem jí nechala zabrat a přenesla do postýlky a spala tak do 1. Jenže včera teda usnula,spala celkem klidně a když jsem jí po půl hodince dala do postýlky,začala hrozně plakat,tak jsem ji vzala a začala se kroutit a prdět. Tak jsem dala kapičky a spala se mnou celou noc v posteli. Manžel spí v obýváku,má dost rýmu,tak se to dalo. Vstávala ještě 2x a ráno v 8h.My nejsme na prdíky zvyklí,měla tak po 3-4té 😅 A minulou noc taky nechtěla být v postýlce,spala se mnou asi Od 1 do 3. Pak v postýlce byla.Tak nevím,jestli jí jen trápily ty prdíky,nebo dneska bude to samé,uvidíme.

misi.21
24. lis 2011

Ahoj holky,tak posledních pár nocí u nás hrozný. Nechce spát v té postýlce,spí celou noc se mnou v posteli. Doufám,že se to brzy začne zase zlepšovat,tohle je děs. Má hrozně lehký a neklidný spaní. Nevím co se děje,má trošku rýmu,ale to už dýl a s tím spaním začala až teď. Chjo,kdybych aspoň věděla proč... Budí se často a pak zase dlouho usíná,no moc toho ted´ nenaspím 😖

sarunatko
29. pro 2011

Ahoj holky, tak se musím pochlubit - asi měsíc od toho, co jsem začala dávat na noc kašičku, se Lucinka konečně naučila usínat sama v postýlce a ne u prsa. Nakrmím, vykoupu, dám ji do postýlky, chvilku tam jsem s ní, ona se otočí na bok a usne. Nejpozději do pěti minut spinká. Jsem ráda, že se to usínání u prsa konečně odnaučila.

sarunatko
29. pro 2011

Jo - a spinká cca od osmi do šesti do rána bez probuzení.

Strana
z2