icon

Jak pomoci kojenému dítěti samostatně usnout?

nina2022
17. črc 2022

Máme mimčo kojené a dřív nebyl problém sám usnul během dne bez křičení. Teď sám usnout nechce, začne plakat až řev. Jak jste to řešili? Přejde to?

Strana
z2
anetkad
19. črc 2022

ještě mě napadlo, nerostou mu třeba zuby?

andreadobro
Odpověď byla odstraněná
ovcekoule
Odpověď byla odstraněná
nina2022
autor
7. zář 2022

@anetkad žádný se dosud nevyklubal

codal
7. zář 2022

@nina2022 u takhle maličkých děti se jejich potřeby mění z minuty na minutu, co fungovalo včera, vůbec nemusí fungovat dneska. Zřejmě potřebuje kontakt, tak mu ho dopřej, za měsíc to zas může být jinak, je potřeba se přizpůsobit.

jjasmina
7. zář 2022

@nina2022 řešila jsem to tak, že sme si lehli spolu, mazlila jsem ji a u toho kojila dokud neusne. chce mámu a její blízkost a není důvod mu tyhle základní věci odpírat, to se neustále mění

patypresdevaty
7. zář 2022

Tyhle věci se často mění..
U deti byla jediná jistota: když si na něco zvyknes, můžeš se spolehnout leda na to, že to brzy bude jinak 🙂
Takže to chce přizpůsobit se situaci a zjistit, jak to má a co potřebuje právě teď.

ekou
7. zář 2022

@nina2022 ackoliv nemam nejak extra kontaktni dite cca od 1,5 let... Tak do te doby usinalo nekomu v naruci a pak se prendalo do postylky 🙂. Takze mozna bych u mimca zustala dokud neusne

luciebol
7. zář 2022

A vy s manzelem spite oddelene? To miminko potrebuje blizkost a kontakt. Je to normalni a je potreba jen zareagovat na jeho potrebu ❤️. Taky jsem se na zacatku snazila, aby spala dcera sama v postylce, protoze jsem bohuzel slychavala, ze ji “rozmazlim”.Brzy jsem se na to vykaslala, zacala uspavat kojenim u nas v posteli a hle, vsichni byli najednou happy. Dite se v noci v polospanku nakojilo bez predchoziho place, manzel vyspany a ja kojila bez nutnosti vstavat a pak slozite uspavat. Jen poslouchejte, co vase miminko potrebuje. ❤️😊

Strana
z2