Jak si odlehčit miminko při chování?
Máte prosím někdo tip, jak chovat větší miminko a neodrovnat si záda? 🙂 Syn má už skoro 9 kg, večer usíná hezky v postýlce, ale přes den a po nočním kojení při chování. Nechci mu to upírat, je to i rychlejší (za což jsem ráda hlavně v noci), ale už je to náročnější.
Souhlas. Oba jsem odnosila v šátku, protože jinak to zada nedávala.
Šátek nebo nosítko, no.... Fakt to pomůže.
To nositko fakt odlehči, ale zas než ho tam das a tak. Mě pomáhá si ruku vypodlozit polstaremA nebo něčím podeprit třeba na gauci nebo v posteli.
@95newmommy2020 vždyť je to hned...spíš pak bývá problém po uspání odložit 😃
@jade85 Noooooo 🤣 Jak kdo... 😄 Já mezi ne rozhodne nepatřím. Vlastně je to u nás docela proces, a o odlozeni ani nemluvím to je finíto. 😁😁
Satkove nositko
Děkuji za tipy. Dá se do šátku uložit i "ležící"? 🙂
Zatím to vypadá, že jsme problém vyřešili 😀 Malý už se na spaní chovat nechce, respektive jen když už je ve fázi těsně před usnutím, takže to je pár minut a to zatím zvládám 😀.
@ai30 @cilkat @patypresdevaty @martiniquest Nicméně, dá se prosím kdyžtak do šátku uložit i "ležící"? Všude vidím obrázky s miminkem ve svislé poloze, ale syn je právě zvyklý na tu polohu v lehu.
@veru181 da se udelat uvaz na kolibku, ale neni dle fyzioterapeutu vhodny
@veru181 A co hojdavak, tam by neusnul?
@martiniquest Bylo by to vždycky jen na par minut 🙂
@makovice88 To také neznám, kouknu, děkuji 🙂

@veru181 Za me jedine satek nebo ergo nositko, to tu vahu dobre rozlozi. Taky mam v haji zada a jenom tak kluky unesu..