icon

Jak zabráním zašpinění zimního fusaku?

jankadudova
6. pro 2012

Zdravim maminky, ktere pouzivaji fusak Emitex combi, stejne jako ja. Synovi je 20 mesicu, prochazky venku jsou na stridacku chvilku v kocarku, chvilku behat...jak to delate se zaspinenymi botami? Jasne, ve spodni casti je uvnitr fusaku sustak, ale kdyz syna do fusaku "ukladam", tak ten cistounky vnitrek proste okamzite zaspini...nevim 😒 Diky za tipy!!!

camelinka
6. pro 2012

Zdravim, ja ho mam taky a asi se tomu zabranit neda 😅 😔

martasek
6. pro 2012

Jedině zouvat botky😉

blanka.k
6. pro 2012

návleky na boty z "nepromokavého šusťáku" , super i do auta, aby nekopal mokrýma botama do sedadla před sebou atd...cenado 100,-

handm
6. pro 2012

těžko 😀 řešila jsem taky před rokem, koupila něco podobného jak dávala odkaz @berenika39 a stejně neopoužívala.. Ještě jedině nechávat dole ve fusaku "otevřeno" 😀😀😀

hojda
6. pro 2012

Máme fusak s odepínacím dnem, ten to řeší na za nás 😉 z Dita Tábor s outlastem

ined77
7. pro 2012

já mám fusak stejný a řeším to tak, že než tam malou dám, rozepnu ho celý...tedy jednu stranu...ale stejně... i tak je potřeba ho často prát.

evaviki
7. pro 2012

Bud bol iba v kocarku, alebo bez kocarku.. V dvoch rokoch sme ho prestali pouzivat definitivne..

hofka1
7. pro 2012

Ušila jsem návleky na boty.

olcab
7. pro 2012

koupila jsem si v lekárně návleky na obuv cca 5párů za 7kč a vozila v kočárku,na klíně jsem obula návleky a pak šupky do fusaku 😀

vysocanka
7. pro 2012

ja to vyresila takto: http://www.babygalose.cz
a pojala to loni jako vanocni darek 🙂