Je bezpečné sušit oblečení novorozenců v sušičce?
Ahojte, můžu normálně sušit oblečení pro novorozence v sušičce? Může se to a nesrazí se, nezmenší? Aby to pak nebylo malé, mám velikosti 56 a značky Lindex a H&M.
U HM se mi zmensila zebrovana body, ale ne nejak drasticky.
Já dávalo do sušičky všechno. Ano méně kvalitní oblečení se srazí, kvalitnější odolá. A stejně za 1-2 měsíce přejdete na další velikost.
Jak co, ja kupovala vsechno vetsi, protoze susicka ledacos srazila. Ale ja sem líná koukat na štítky 😅
Dávám všechno. Srazi jen levnější značky. Lindex a HM minimálně. Nemusí se pak NIC žehlit. Boha jeho, zjednodus si život s miminkem na max a narvi to tam ✌🏻😃
@molu18 tak Lindex 56 pro novorozence bude dobre když se srazí 🤣 nevim jak ted, ale par kolekci zpet by se me téměř čtyřkylové dite ztratilo v lindex 56.. ale teda ty rostoucí body jsou top 🤩 ja rvala do sušičky všechno detsky.. zmenšeni jsem videla až na tom oblečení co nosila vic než rok 🙂ale teda jeli jsme HM, lindex, newbie… nevim jak jsou odolné jine značky nebo výkonné konkurenční susicky ..
Dávala jsem do sušičky všechno od narození dětí, kupovala jsem většinou HM, Lindex a sráželo jen to, co děti nosily delší dobu. Po sušičce bylo oblečení krásně jemné, žádné žehlení😁
@westie Ze sušičky se nemusí žehlit oblečení pro novorozence?
@molu18 Určitě nemusí, teplem to projde. A upřímně, nemusí se to ani bez sušičky. Je to zvyk v Česku, ale v jiných zemích se to moc nedělá. Stejně nežije ve sterilním prostředí. Je to zbytečná práce pro už tak hodně vyčerpanou mámu.

Muzes koukat na stitky u obleceni, zda smi do susicky.
Ja davam do susicky vsechno.
Kvalitni material se nesrazi, mene kvalitni (napr hodně ma Sinsay, Pepco...) se muze zmensit i o velikost.