icon

Je bezpečné sušit oblečení novorozenců v sušičce?

molu18
Dnes ve 12:39

Ahojte, můžu normálně sušit oblečení pro novorozence v sušičce? Může se to a nesrazí se, nezmenší? Aby to pak nebylo malé, mám velikosti 56 a značky Lindex a H&M.

misha31
Dnes ve 12:50

Muzes koukat na stitky u obleceni, zda smi do susicky.
Ja davam do susicky vsechno.
Kvalitni material se nesrazi, mene kvalitni (napr hodně ma Sinsay, Pepco...) se muze zmensit i o velikost.

misha31
Dnes ve 12:51

U HM se mi zmensila zebrovana body, ale ne nejak drasticky.

sigyn
Dnes ve 13:09

Já dávalo do sušičky všechno. Ano méně kvalitní oblečení se srazí, kvalitnější odolá. A stejně za 1-2 měsíce přejdete na další velikost.

krisstina93
Dnes v 15:44

Jak co, ja kupovala vsechno vetsi, protoze susicka ledacos srazila. Ale ja sem líná koukat na štítky 😅

mysh_me
Dnes v 18:15
@misha31

U HM se mi zmensila zebrovana body, ale ne nejak drasticky.

@misha31 na diteti se v pohode zase natahnou 👍

felis
Dnes v 19:03

Dávám všechno. Srazi jen levnější značky. Lindex a HM minimálně. Nemusí se pak NIC žehlit. Boha jeho, zjednodus si život s miminkem na max a narvi to tam ✌🏻😃

anonym_24ac6b
Dnes v 19:07

@molu18 tak Lindex 56 pro novorozence bude dobre když se srazí 🤣 nevim jak ted, ale par kolekci zpet by se me téměř čtyřkylové dite ztratilo v lindex 56.. ale teda ty rostoucí body jsou top 🤩 ja rvala do sušičky všechno detsky.. zmenšeni jsem videla až na tom oblečení co nosila vic než rok 🙂ale teda jeli jsme HM, lindex, newbie… nevim jak jsou odolné jine značky nebo výkonné konkurenční susicky ..