icon

Je normální, že novorozenec spí 4 až 6 hodin?

mishela11
29. pro 2024

Dobry den maminky 🌹😊
Chci se zeptat muj maličký se narodil před par dny a na jidlo se budí až po 4-6 hodinách je to normální ?
Mate někdo podobnou zkušenost prosím ?
Dekuji za každou odpověď 😊

zmrzlinka
29. pro 2024

@mishela11 a nežloutne?Přibírá?

xnikax1
29. pro 2024

@mishela11 jestli přibírá ,nežloutne a dobře saje a neusina u kojení tak bych to neřešila..me učili v porodnici budit každý tři hodiny,malá si na to navykla a vstávala takhle snad do 3 let ze zvyku jen...🤦

lennus
29. pro 2024

@xnikax1 Přesně, můj předčasně narozený totéž, tam to ale nešlo jinak. Dlouho se budil v noci.

Mladší se nebudila a spala krásně. Nejsem zastánce buzení. Dítě hlady neumře a může se to měnit.

mishela11
autor
29. pro 2024

@xnikax1 nekojím přišla jsem o mléko .

alianan
29. pro 2024

A přibírá?
Moje miminka také tak spala.
Nechala jsem je. Kdybych měla pocit, že miminko potřebuje více jídla, přes den bych budila, v noci bych nechala spát.

barulina
30. pro 2024

@mishela11 obě moje děti se od narození, v noci, bude-li jen 1.

fouskovi
30. pro 2024

@mishela11 nechat spát oba moji kluci nespali všude jsem četla kolik hodin děti prospí a my nic ono se to časem třeba znění až bude trochu větší teď nechat spinakt

maruskao
30. pro 2024

mám zrovna měsíčního syna. v noci ho nechávám spát klidně těch 6 hodin v kuse. přes den max 4 hodiny, někdy tři. Je pak moc hladový a hodně plakal. Hezky přibírá a žloutenku neměl.

zmrzlinka
30. pro 2024

A kolik vypije na davku a kolik váží?U novorozenců je důležité jestli přibírají.

rezina96
1. led 2025

Pokud přibíra na váze, tak bych to neřešila. V porodnici nás ani nebudili na pravidelné kojení, jen je zajímalo, zda přibral. Od narození vydržel spát cca 5 hodin v kuse.

elesse
1. led 2025

Nech ho spat. Muj syn se ani vzbudit poradne nedal, kdyz nechtel