icon

Jsou taťkové vítáni na diskusním fóru pro mamky?

mimikrud
27. pro 2022

Ahoj, zdravím všechny mamky. Za mně jste hrdinky..
Já jsem sice taťka, ale o to víc bych uvítal jakoukoli podporu..
Nevím jestli je normální že se tu zaregistruje chlap, ale ruku na srdce, kdo by víc potřeboval píchnout než Svobodný taťka s 3 letým synkem?
Máme toho na jeho věk za sebou moc...
Matka rodila na drogách, u soudu o svěření do péče mi bylo víc než doporučeno, abych souhlasil s odjezdem matky do komunity pro drogově závislé matky s dětmi, vzdálené 400km. Což znamenalo v neděli 8 hodin jízdy Autem, abych Kloučka viděl 2 hodinky, které většinou prospal v kočárku ale i tak, týden co týden jsem tam byl... Po roce maminka ukončila léčbu, a s prckem se stěhovala do Děčína, jakési doléčovací centrum... Tam si našla jakéhosi 18 letého spratka, se kterým se odstěhovala do Ústí nad Labem, čímž izolovala synka od zbytku rodiny na cca 2 roky.. v Ústí se zakoukala do 20 letého Roma, otce dvou dětí, teď za alimenty v base, ale ještě s ním stihla otěhotnět..
Já se do Ústí nad Labem jel párkrát podívat a po poslední návštěvě, kdy můj syn spal na posteli, kolem těla LED pásek a mamka si to dokumentovala... Podotýkám že byla 1 Ráno..
100% DOHLED OSPOD fungoval tak, že za dva roky udělal 4 kontroly, ale jen na popud soudu který chtěl nějakou zprávu... A ty kontroly týden dopředu nahlásil .. Super...
Já jsem už neměl sílu, chuť a ani náladu nechat to na státu, a oba chlapce jsem z bytu vykopal... Maminka dostala na vybranou, buď pojede se mnou i s malým zpátky do hor kde se narodil, nebo zůstane v tom bordelu ale bez malého, který jede se mnou...
Pokud by tu byl někdo kdo si chce přečíst pokračování, klidně to doplním...
Nezlobte se dámy za můj vpád... ..
Mk

tasimia
27. pro 2022

@mimikrud klidně to dopiš, prosím.

levandule_k
27. pro 2022

Už jsem tady na muže narazila, ale žen je tady o dost víc, ale já v tom nevidím problém. Přeji vám, ať se vám se synkem daří a vybrali jste si negativa a teď se máte dobře🙂

merope
27. pro 2022

Pokud ti nevadí babinec, tak proč by tu nemohli být chlapi?

macinka1989
27. pro 2022

@mimikrud každej chlap neumí být taťka stejně jako každá ženská neumí být maminka… a pokud potřebuješ pomoc, poradit, určitě to tady někdo dokáže a aspoň trochu ulehčí ☺️😉

marketa1218
27. pro 2022

@mimikrud Ráda bych věděla, jak to celé dopadlo..

xnikax1
27. pro 2022

Ráda bych si to taky dočetla.

slecnami
27. pro 2022

Vítej 😃 a napiš, držím palce, ať už je jen líp 🍀

mourovatakocka
27. pro 2022

@mimikrud Vetřelec! Odhalí naše holčičí plány na ovládnutí světa!!!
Za mě chci šťastný konec téhle šílené storky 🙏

rotkapchen
27. pro 2022

Ja myslim, ze Kůň by obcas potřeboval mužský pohled na věc 😉
Tva story je děsivá a ja doufam, ze konec je šťastný..

gbp
28. pro 2022

snad je ted chlapecek s tebou a pujde vam to spolu lepe ❤️ obcas je to tu slepicarna, az se styim a radeji to nectu 😅🤭 ale kdyz sem jsem potrebovala, vzdycky jsem tu dostala radu i pochopeni❤️🍀

mrav
28. pro 2022

Ahoj. Taky jsem taťka, dcera má 7 let, jsem s ní sám od jejích necelých dvou.

cilkat
28. pro 2022

Drž se. Mužské a ženské strategie zvládání problémů jsou často dost jiné, ale děti jsou furt děti. Myslím, že sám odhadneš, které diskuze pro tebe přínosné budou a které jsou "moc slepičí". Ať je líp a když k tomu pomůže i Kůň, tak jedině dobře.