Kapičky na prdiky. S jakými máte dobrou zkušenost?
Ahoj holky.Jake prosím máte dobré zkušenosti s kapickama na prdiky?Díky 🙂
Espumisan nepomahal, zabrala BioGaia.
My máme taky BioGaia a dobrý.
Je potřeba vyzkoušet, každému miminku vyhovuje něco jiného. Já kapky nedávala žádné, všechny měli opačný účinek, nebo se to tlouklo např. S čajem na kojení (kmín, anýz, atd...) opravdu hledat, co bude vyhovovat, dávala jsem pouze laktobacily.
Biogaia je zázrak, bývala bych nasadila už v porodnici, kdybych to věděla... Teď máme 13m a občas dám do mlíčka espumisan kapky, ty jsou zlatý 🙏
kapky sami o sobe nezabiraji, ale je tady o tom asi tak milion diskusi ... a nazoru samozrejme
Dávala jsem Infacol a Biogaiu... Ale pořádně se to zlepšilo, až když se začal více hýbat 😉
U nas jedine trosku pomohl Balonix Med,ale chce to opravdu cas.Maly trpel na prdiky az do zacatku 5.mesice,byl to ocistec a ani ta "slavna"biogaia nepomahala a stala tolik penez.
Sab simplex, jako. Jediné kapičky Pomohly
Biopron, fungovaly tak jsem jiné ani nezkoušela.
Pracuju v lekarne a maminky si hodne chvalily Balonix... ja osobne teprve budu zkouset, az bude potreba
Určitě Espumisan 🙏🍀 a hýbat nožičky...
Jee, hele, stara diskuze 🙂 tak hlasim, ze Balonix pomahal krasne, ale uz je to ok, male jsou 3 mesice a nepotrebuje nic

Používala jsem Espumisan a Babycalm. Trošku účinnější mi přišel Espumisan, ale vcelku ani jedny žádný zázrak.
Daleko účinnější bylo cvičení a masáž bříška, případně nahřívání pecičkovým polštářkem.