Jaké kapky na prdiky

adriana1314
26. led 2019

Ahoj maminky , zřejmě nas trápí bříško a tak bych chtěla pořídit kapicky . Mate nekdo zkušenosti z kapkami biopron probioticke kapky od narození ? Je na nich takovy slonik. Nebo jaké jine můžete doporučit ?

bendice
26. led 2019

@adriana1314 za nás baby calm je super působí do několika minut

pehule
26. led 2019

@bendice přesně tak! Jediné baby calm.... Ale teď nevím jestli nejsou od ukončeného prvního měsíce :/ nicméně jsou na přírodní bázi.

adriana1314
autor
26. led 2019

@pehule bohuzel jsou :(

kittyy17
26. led 2019

Moji kluci byli oba nadmutí z vigantolu, kroutili se po něm jako žížaly. Doporučuji ho nahradit jiným vitamínem D. Biopron je top podle naší doktorky. Mladší kluk má bolení z laktobacilku Swiss baby, starší je snášel dobře.
Starší kluk měl zácpu z kapiček Biogaia, na mladším jsem nezkoušel a.
Oběma se hodně ulevilo po Infacolu, u staršího jsem vyzkoušela i jiné, tyhle jediné zabraly, u mladšího jsem šla na jistotu.
Každé dítě je jiné, dokonce i sourozenci. Takže musíš zkoušet, a možná než najdeš řešení, uplynou ty tři měsíce a vyroste z toho...

kittyy17
26. led 2019

@adriana1314 Infacol je od narození

petramia
26. led 2019

@kittyy17 ano, a je super!

pehule
26. led 2019

@adriana1314 :(
A jak se nakonec porod rozjel? 🙂

patmouse
26. led 2019

Chce to mozna zkusit vice. Kazdemu funguje neco jineho. Ja davala od narozeni Biopron a nic moc. Zkusili jsme Balonix Med, Espumisan a az ten Baby Calm zabral asi nejlepe a uz jedem jen na nem 😉

lpch
26. led 2019

Doporucuju Biolac Baby!

miba10
26. led 2019

Sab simplex. Měli jsme i infacol a stal za prd. Sab simplex jsou pro mě zázrak.

inke29
26. led 2019

vyzkousela jsem skoro vse 🤦 nakonec jsme zustali u Balonix med pred jidlem a kazde rano Laktobacily Baby od Biopronu...ty bere do ted... myslim ze mu zabraly hlavne ty laktobacily... zkoušela jsem i BioGaia ale vyhozene penize...po 14 dnech co jsem to vydrzela letely do kose..bylo to daleko horší...muzes zkusit tyhle probioticky kapky od Biopronu a k tomu klidně nasadit nejaky kapicky na prdiky...ale nam spis pomohl čas...a nahřívání briska..po tom se vzdycky trochu uklidnil...

cinam
26. led 2019

@adriana1314 me říkala sama doktorka že můžu dávat všechny tyhle kapky už od narození. Že jen nemůžou dělat testy na mimčech tak píšou až od měsíce. Dávala jsem baby calm asi od týdne a sice mu chutnal ale nepomohl. Espumisan trochu lepší ale žádný zázrak. Plus dávám Bio Gaia probiotika

elher
26. led 2019

My dáváme v noci Espumizan a přes den laktobacili (probiotika) - nejprve jsem zkoušela Apolaktík a teď jsme zkusili Biopron. Apolaktík celkem v poho, Biopron máme asi týden a teď už druhý den se kroutí a má bolení. Takže asi poletí.
Jinak měl tohle i po nasazení Vigantolu, ten jsem vyhodila a koupila jiný vitamín D a také se to zlepšílo, i když já spolu s jiným vitamínem nasadila i ty probiotika, tak težko říct, co zabralo 😀

adinka19
26. led 2019

@cinam souhlasim, take jsem se lekare ptala a rekl to same, vyrobce se tim, ze napise, ze jsou vhodne od ukonceneho 1mesice jen chrani. Nemaji pry treba tolik vyzkousene na novorozencich, tak to takto musi uvadet do prib.letaku.

puhelin
28. led 2019

Ja moc doporucuju miminko v klubicku podrzet pod vlaznou tekouci vodou - ta tece na brisko a podbrisek, krasne se mu uvolni streva. Dcerka se v tom klubicku vyprdela, nekdy i trochu vyprazdnila, ale to se vydezinfikovalo. Nemusela jsem davat zadne kapky, moc to pomohlo.
Od narozeni ji prebaluju v koupelne, vzdy jsem ji oplachovala jen tekouci vodou (zadne ubrousky, zadne masticky - nikdy nebyla opruzena).

basko206
28. led 2019

My vyzkoušeli espumisan ten u nás spíš zhoršovat, pak jsme měli biogaiu ta nezhorsovala ale ani nepomahala, a nakonec a doteď pomáhá probiomaxik. Jinak vařím čaj z fenyklu a kmínu a ten je myslím že všeho nejlepsi

elis_elis
28. led 2019

Mala mi hodne trpela na brisko.. davala jsem ji infacol,mela i jednou i zatejpovane brisko a doktor mi doporucoval davat co nejvice na brisko.

cermitko
29. led 2019

Moje dcera trpěla na prdíky hodně, když začala s příkrmy vždy jsem přidala maličko drceného kminu. Mám také dobrou zkušenost s tymiánovým krémem od Justu.

adriana1314
autor
4. únor 2019

@bendice kapky jsem pořídila a z cele lahvičky je pouze čtvrtka zaplněna . Je to v pořádku ? A jinak , zabrali hned ;) díky za doporučení

cinam
4. únor 2019

@adriana1314 jestli je to ten baby calm, tak ten se musí doředit kojeneckou vodou

bendice
4. únor 2019

@adriana1314 ano musí se naredit je to silný koncentrát

horseska19
4. únor 2019

Od narození jsem dávala Espumisan a po měsíci jsem začala dával Biogaia. Byli jsme bez problémů.

odula
4. únor 2019

U nás z nejakyho me neznamyho důvodu delal problem i baby calm. zkusila jsem snad 150 kapek a nakonec bylo nejlepsi nedavat nic a kojit a kojit nahrivat a masirovat.je to děsně individuální no. Chce to zkusit.

odula
4. únor 2019

@elher jo pravda. Měli jsme vigantol type kapky - sehnala jsem isto neho nějaký kspky na bázi olivového oleje a zlepšení obrovský.

svetlik82
26. dub 2023

Adriana1314
@adriana1314 ano, baby calm se musí naředit ! Pozor na to, já jsem vnoci ospala své maličké kapala neředene a začala se dusit 😕 naštěstí to zvládla ,, nic méně po naredeni trosku se dusila pořad , proste ji nedělali dobre, nesedli.
Dobre ji pak šel balonix med, byl sladký, jestli zabral ani nevím . Teď máme semithicon a ten ji nechutna , je to čistá látka bez přidaného cukru , dávám hodně nepravidelně , protože mi ublinkava , tak po kojeni nemá cenu dávat , a před kojením většinou zapomenu protože mi křičí .
Věřím spis masáži, nahrati bříška..