Každou hodinu se budí na krmení? Přejde to?

rena2
23. led 2011

Ahoj, opět máme problém:( Plně jsme kojila ale jelikoz se mi budila po 2hodinach v noci tak jsem skusila dat flasku a nekdy spinkala ty 3-4h..
Ale ted poslední dva dny se budi po hodině v noci hruza:( A to ji davam prso v noci.. skusila jsem ji dat i flasku vypila tak 150ml. sotva a usla a stejne se vzbudila po hodine dala jsem jji prso a pak usla a zase to same celou noc nevim co s tim... :( mate nekdo nejake zkusenosti s timto?? Přejde to? Sofince jso 4mesice.

sarlotta
23. led 2011

@rena2 Sofinka je malinká, doporučila bych Ti vrátit se k plnému kojení a vydržet týden-14dní.. může jít o růstový spurtík, začátek nemoci, zoubky.. možností je spousta. nepíšeš jak dlouho dáváš lahvičku a jestli ji dáváš celou noc UM nebo střídáš s kojením... odstříkáváš mlíčko ? při přidávání UM se tvoří méně MM a nakonec přejdeš na UM úplně. Což je škoda. Jakou dobu Ti spí přes den ? Může mít obrácený režim spánku.

Pokud se bude stále budit po hodince-dvou zkus nabídnout místo mléka vodu, čaj... měla by přestat, pokud to není hlad ale má jen potřebu kontaktu.

S ukončeným 5měs, pak přidej rýžovou kaši a od 6měs příkrmy. Děti rostou, zkusila bych vydržet s kojením. Máš jedno dítko nebo víc ? chodíš do práce ? Jestli to jen trochu jde zkus kojit jak si řekne.

Nebo přejdi plně na UM i přes den a uvidíš, že se doba spánku prodlouží. Kojené děti se prostě budí častěji, protože zahánějí jen nejnutnější hlad a sát z prsu je náročnější.

Bohužel některé děti se budí často v noci i když nejsou kojené, spousta rodičů i celou noc provozí v kočárku..

rena2
autor
23. led 2011

@sarlotta ahoj, mam jen jendo miminko a to Sofinku, a jsem plně na materské...
Spinka mi pres den, vzdycky 20min treba po kojeni a pak chodime od 12-15h. ven pravidelne to je naucena a to spi plne tri hodinky....
Tu flasku dvam jen jednou za noc a to kdyz jde spinkat po koupani... a trva to asi tak dny... Nevim myslela jsem ze kdyz budu davat flasku tak mi bude spinkat déle ale nic takze se asi plne vratim ke kojeni... :( vim ze po mesice jsou prikrmy... Jeste se poradim s dokorkou...
JInak moc dekuji za rady🙂

olcab
1. únor 2011

@rena2 Ahojky Marušce je pět měsíců a přes den mi spí tak 2-3 hodinky,nejlíp kočárku,doma tak 15mx.30minut a to na minutu přesně 😖 v noci vstávám tak po 3 hodinám,MM je snadno stravitelné proto kojené děti jí častěji a nemůže jí třeba bolet bíško?Zkusiloa bych vydržet u kojení jak píše sarlotta 😉